Beşiktaş'ın yeni yıldızı İspanya'dan geliyor

Beşiktaş transfer haberleri Transfer
Beşiktaş'ın yeni yıldızı İspanya'dan geliyor

Şenol Güneş'le birlikte büyük bir ivme yakalayan Beşiktaş, Atletico Madrid'den Geoffrey Kondogbia ile ilgileniyor. Yıldız ismin de siyah-beyazlı kulübe sıcak baktığı öğrenildi.

Sezonun son haftalarında inanılmaz bir form grafiği yakalayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Josef de Souza'nın devre arasında Çin'e transfer olmasının ardından orta sahaya bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, transferde rotayı İspanya'ya kırdı.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş transferde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Atletico Madrid'in yıldız orta sahası ile ilgileniyor. Beşiktaş bu transfer için girişimlere başlayarak İspanyol devi ile ilk teması kurdu. Madrid ekibiyle pazarlıkların sürdüğü ve

Beşiktaş'ın bu transferde iki kulüp arasında geçmişten günümüze kadar uzanan iyi ilişkilere dayanarak anlaşmaya vardığı ümit ettiği iddia edildi.

Atletico Madrid'in Orta Afrika Cumhuriyetli olan oyuncu için kapıyı 5 milyon Euro'dan açtığı, Beşiktaş'ın ise ilk etapta 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi. Yıllık 4 milyon Euro kazanan yıldız ismin maaşının paylaşılması konusunda da görüşmeler sürüyor.

MASUAKU AVANTAJI

Bu transferde Beşiktaş'ın elini güçlendiren bir faktör daha var. Kondogbia'nın siyah beyazlıların sezon başında West Ham United'dan kadrosuna kattığı Arthur Masuaku ile yakın arkadaş olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki yıldız oyuncu, Beşiktaş ve Atletico Madrid'in depremzedelere yardım kapsamında Vodafone Park'ta oynanan maçta da forma giymişti

BEŞİKTAŞ'I İSTERİM

Hem Fransa hem de Orta Afrika Cumhuriyeti milli takımlarının formasını giyen oyuncu, transfer hakkında "Olumsuz bakmıyorum. Önce Atletico Madrid ile anlaşsınlar, sonrasında görüşelim. Beşiktaş'ta oynama seçeneğini değerlendirmek isterim" yorumunu yaptı. Bu sezon Atletico Madrid ile 27 müsabakada forma şansı bulan oyuncu, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Atletico Madrid Geoffrey Kondogbia