Çaykur Rizesporlu Halil İbrahim Pehlivan: Kadıköy'e kazanmak için gideceğiz

Fenerbahçe Süper Lig Rizespor
Çaykur Rizesporlu Halil İbrahim Pehlivan: Kadıköy'e kazanmak için gideceğiz
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Çaykur Rizespor'un sol beki Halil İbrahim Pehlivan, Kadıköy'de zor bir maç oynayacaklarını fakat kazanmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un sol beki Halil İbrahim Pehlivan karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki savunmacı, Fenerbahçe'nin ligin en iyi ekiplerinin başında geldiğini, çok zor bir deplasman maçına çıkacaklarını belirtti.

"İNŞALLAH PUANLARLA DÖNERİZ"

Çaykur Rizespor'un da çıkışta olduğunu vurgulayan deneyimli defans oyuncusu, "Biz 5 maçtır mağlup olmuyoruz. Hafta içi iyi hazırlandık. Fenerbahçe'ye karşı önümüzde daha iki gün var, çalışmaya devam edeceğiz. Zor bir maç bizi bekliyor ama oraya kazanmaya gideceğiz. İnşallah puanlarla döneriz" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Takımın herkese ihtiyacı olacağına işaret eden Pehlivan, şu değerlendirmede bulundu:

"Uzun bir sezon bizi bekliyor. İnşallah bu sezon Rizespor'un en üst noktada, zirvede hak ettiği yerlerde bitirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Futbol bir takım oyunu ama artık yavaş yavaş yeni gelen transferlerimiz süre almaya başlıyor, oynamaya başlıyor. Onların da artık en kısa sürede adapte olmaları gerekiyor.

Çünkü gerçekten her hafta çok önemli, çok değerli. Benim düşüncem iki hafta sonra milli maç arası var. Aradan sonra artık takım arkadaşlarımız, yeni gelenler, burada olanlarla beraber lige tamamen hazır olacağımızı düşünüyorum."

"MİLLİ TAKIM HAYALİM VAR"

Milli takım formasının her futbolcu için hayal olduğuna dikkati çeken Halil İbrahim Pehlivan, "Kesinlikle milli takım formasını giyme hayalim var. Her Türk sporcunun olduğu gibi benim de en büyük hayallerimden biri bu. Anadolu kulüplerinde oynayan futbolcular için gerçekten bu kolay olmuyor. Sonuçta orada bir hoca değişikliği oldu. Performansımız yükseldikçe inşallah hayallerimiz gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

fenerbahçe Çaykur Rizespor Süper Lig Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçı Çaykur Rizespor haberleri