Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Bakır'dan sert açıklama: "Çocukların emekleri çalındı"

Süper Lig Galatasaray Rizespor
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Bakır'dan sert açıklama: "Çocukların emekleri çalındı"
FOTOĞRAF: AA

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray maçındaki hakem yönetimine sert tepki göstererek, "Galatasaray maçlarına baktığınızda hep hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gencecik çocuklar sahada, onların emekleri çalındı" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Bakır, maçtaki hakem yönetimine sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Biz aslında kaybedilen puanlardan ziyade, kaybedilen puanlara üzülüyoruz. Bencil olmadan, bütün futbolun paydaşlarının adaletli yönetimlerle ilgili uzun zamandır, ciddi bir şekilde kaygı duyuyor.

"SAHADA BUGÜN GÜVEN KAYBI OLDU"

Puan kaybedebiliriz. Kaybedilen puandan ziyade, sahada bugün güven kaybı oldu. Gencecik çocuklar sahada, onların emekleri çalındı. Biz bunu daha fazla önemsiyoruz. Bizim takımımız puanları toplamaya devam eder. Güveni nasıl tahsis edeceğiz? Kendimize bunu soruyoruz.

 "ÇOK NET BİR FAUL VAR"

Yediğimiz golden önce, çok net bir şekilde faul olduğu gözüküyor. Onun dışında maç içerisinde birçok pozisyonda benzer şeyleri görebiliyoruz. Galatasaray'a karşı sahadaki mücadeleyi önemsiyoruz. Herkes farklı bir şekilde yorum yapabilir. Ama bir kez çağrımı tekrarlamak istiyorum, biz güven ortamının tahsis önemini daha fazla önemsiyoruz. Güvenin tesis edilmesi uzun zaman alacaktır.

"HEP HAKEMİ KONUŞMAK ZORUNDA KALIYORUZ"

Son yıllarda Rizespor ile Galatasaray maçlarına baktığınızda hep hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Biz Galatasaray'ı her zaman tebrik ediyoruz. Herhangi olumsuz bir cümle sarf etmiyoruz. Biz futbolun bütün paydaşlarının Anadolu takımlarına saygı duymasını bekliyoruz."

Kaynak: Haber Global TV