Carlo Ancelotti'ye yine Arda Güler'i sordular, bu kez çok farklı bir yanıt verdi: Anlıyorum ama...

Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
Carlo Ancelotti'ye yine Arda Güler'i sordular, bu kez çok farklı bir yanıt verdi: Anlıyorum ama...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'le ilgili sorulardan kaçamıyor. İspanyol gazeteciler, Valencia maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında "Arda Güler'i oynatacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

İspanya La Liga'da 27. hafta maçında Real Madrid deplasmanda Valencia ile karşılaşacak.

Maç öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Carlo Ancelotti sezon sonu yaklaştıkça maçların daha da önemli hale geldiğini söyledi.

Ancelotti, Arda Güler'in forma giyip giymeyeceğiyle ilgili soruya ise "Şartlara bağlı. Onun gibi bir genç oyuncunun ilerlemesi için oynaması gerekiyor. Ancak bu, takımın ve kulübün talepleriyle biraz çelişiyor. Bu yüzden sabırlı olmamız gerektiğini söylüyorum. Onun ilerleyebilmesi için dakika almasının çok önemli olduğunu anlıyorum, ancak bazen bu oyunun gereksinimlerine uymuyor. Ona çok güveniyorum, çok yetenekli ve taraftarlarımıza onu görme fırsatını vermek isterim. Zamanı gelecek" yanıtın verdi.

Carlo Ancelotti'ye yine Arda Güler'i sordular, bu kez çok farklı bir yanıt verdi: Anlıyorum ama... - Resim : 1

ARDA GÜLER VALENCIA MAÇI KADROSUNDA

Öte yandan Real Madrid'in Valencia maçı kadrosu açıklandı. Arda Güler'in yanı sıra sakatlıktan dönen Joselu, Bellingham, Carvajal ve Camavinga da kadroda yer aldı.

Carlo Ancelotti'ye yine Arda Güler'i sordular, bu kez çok farklı bir yanıt verdi: Anlıyorum ama... - Resim : 2