Carlo Ancelotti "Çok iyi durumda, yarın oynayacak" diye duyurdu

Real Madrid İspanya La Liga Carlo Ancelotti futbol son dakika haber
Carlo Ancelotti "Çok iyi durumda, yarın oynayacak" diye duyurdu

La Liga'da lider konumda bulunan Real Madrid, Valencia maçına hazırlanırken maç öncesi konuşan Carlo Ancelotti, Real Madrid taraftarlarının beklediği müjdeyi duyurdu.

İspanya La Liga'da 27. hafta maçında Real Madrid deplasmanda Valencia ile karşılaşacak.

Maç öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Carlo Ancelotti sezon sonu yaklaştıkça maçların daha da önemli hale geldiğini söyledi.

Valencia'nın sahası Mestalla'nın her zaman Real Madrid için zor olduğunun altını çizen italyan hoca, "İyi performans gösteren bir rakip. Açıkçası en iyi oyunumuzu ortaya koymalıyız. Takım iyi çalıştı" dedi.

Son dakika haberine göre Ancelotti, Real Madrid taraftarlarının beklediği müjdeli haberleri de verdi.

Bir süredir sakat olan futbolcularla ilgili konuşan Carlo, "Carvajal Camavinga, Joselu ve Bellingham geri döndü. Jude Bellingham takımla pek fazla antrenman yapmadı ama bireysel düzeyde yapması gereken her şeyi yaptı. Şu anda elinden gelenin en iyisini yapıyor ve yarın oynayacak" diye konuştu.

Geçen yıl oynanan maçta Vinicius Jr.'a yönelik ırkçı saldırıları da hatırlatan Ancelotti, "Geçen yıl yaşananları görmezden gelmemeliyiz çünkü ırkçı eylemler yapılıyorsa bunlar kınanmalı. Irkçılık bir suçtur" dedi.

ARDA GÜLER SORUSU

Ancelotti, Arda Güler'in forma giyip giymeyeceğiyle ilgili soruya ise "Şartlara bağlı. Onun gibi bir genç oyuncunun ilerlemesi için oynaması gerekiyor. Ancak bu, takımın ve kulübün talepleriyle biraz çelişiyor. Bu yüzden sabırlı olmamız gerektiğini söylüyorum. Onun ilerleyebilmesi için dakika almasının çok önemli olduğunu anlıyorum, ancak bazen bu oyunun gereksinimlerine uymuyor. Ona çok güveniyorum, çok yetenekli ve taraftarlarımıza onu görme fırsatını vermek isterim. Zamanı gelecek" yanıtın verdi.