Carlo Ancelotti'den kahreden Arda Güler itirafı

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Carlo Ancelotti'den kahreden Arda Güler itirafı
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi İnternet Sitesi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanya La Liga'da Las Palmas'ı 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptıkları açıklamada Arda Güler'in sakatlığının kendisini çok üzdüğünü ve milli yıldıza bu karşılaşmada süre vermeyi istediğini fakat gerçekleştiremediğini söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanya La Liga'nın 7. haftasında Las Palmas ile yaptıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İtalyan çalıştırıcı Arda Güler'e bu maçta süre vermek istediğini fakat talihsiz sakatlık nedeniyle bunu yapamadığını belirterek şunları söyledi:

"Şanssızlıktı. Dünkü antrenmanı iyi bir şekilde tamamladı ve hatta maçın son golünü bile attı. Daha sonra uyluğunda bir şey fark etti ve küçük bir sakatlık teşhisi konuldu. Oyuncu üzgün. Bir süre daha beklememiz gerekiyor. Küçük bir şey ama bu onun oynamasına ve ona birkaç dakika vermeme izin vermedi. Niyetim ona Las Palmas maçında süre vermekti."

DİĞER AÇIKLAMALARI:

Atletico Madrid Başkanı Gil Marin'in benim için ne söylediğiyle ilgilenmiyorum. Hata yaptığımı söylüyor, kimse mükemmel değil.

RODRYGO'NUN GOL SIKINTISI

Forvetler için bunlar geçici anlardır. Gol atamayınca kaygı ve endişe başlar. Ona güven vermeye devam etmeliyiz. Bugün gol atamadı ama harika bir asist yaptı. Bana göre oyuna yeterince katkıda bulundu.

VINICIUS JR.'IN DÖNÜŞÜ

Büyük bir istek ve coşkuyla döndü. Gol atmak ve takıma katkıda bulunmak istiyordu. Açıkçası bir ayın ardından eksikleri var ama tamamen iyileşti.

MODRIC VE BELLİNGHAM'IN DİNLENDİRİLMESİ

Her ikisi de yorgundu. Özellikle Bellingham. Sorun yaşamamaları için onları dinlendirdim. Rotasyonun ne kadar önemli olduğunu oyuncular çok iyi anlıyor.

ALABA VE RÜDİGER'İN SAKATLIĞI

Mendy düzeldi, Carvajal da bir sonraki maç oynayabilecek durumda. Rüdiger sakatlandı, darbe aldı ama bir sonraki maça kadar iyi olacağını düşünüyoruz. Alaba'nın sorunu başka. Cumartesi günü oynayabileceğini sanmıyorum. Nacho da sakatlandı ancak iyileşeceğini düşünüyorum. Alt takımdan Marvel ve Carrillo gerekirse A takıma alınır.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri İspanya La Liga Las Palmas Jude Bellingham Luka Modric