Suudi Arabistan'dan flaş hamle! Futbolcuların ardından bu kez hakemler...

Suudi Arabistan Ligi Cristiano Ronaldo
Suudi Arabistan'dan flaş hamle! Futbolcuların ardından bu kez hakemler...
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Toplamda 800 milyon pound'u bulan transfer harcaması yapan Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin bu kez rotasını Avrupa'nın elit hakemlerine çevirebileceği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo ile başlattığı yıldız transferi akımını yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle sürdüren Suudi Arabistan, dikkat çekici bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun Ronaldo, Neymar, Mane gibi pek çok yıldız ismin mücadele ettiği lig için flaş bir karar daha aldığı iddia edildi.

İngiliz basınından The Times'ta yer alan habere göre; Suudi Arabistan 2022 Dünya Kupası'nda görev yapan hakemlerin yanı sıra Avrupa'daki hakemleri de kendi ligine transfer etmek istiyor.

Bu gelişme, Avrupa'nın en iyi hakemlerinin Suudi Arabistan Ligi'ne gidebilme ihtimali nedeniyle Avrupa'nın büyük liglerinde endişe yaratacak gibi duruyor.

Avrupa'daki hakemlerin Suudi Arabistan'daki maçları yönetmesinin önünde bir engel bulunmuyor. Suudi ekiplerinin önemli karşılaşmalar için yüksek profildeki hakemleri talep edebileceği belirtilirken, lig maçları için de böyle bir girişimde bulunabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Suudi Arabistan Transfer Suudi Arabistan Pro Lig