Carlo Ancelotti Real Madrid Stuttgart maçı kararını verdi, Arda Güler ilk 11'de

Carlo Ancelotti UEFA Şampiyonlar Ligi Real Madrid Arda Güler futbol
Carlo Ancelotti Real Madrid Stuttgart maçı kararını verdi, Arda Güler ilk 11'de

Real Madrid, Real Sociedad'a karşı Vinicius ve Mbappe'nin penaltı golleriyle kazanırken oyun yine taraftarları üzmüştü. İtalyan, Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart karşısına bu yüzden farklı bir 11'le çıkacak. Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu da milli futbolcumuz için birçok ilkin gerçekleşmesi anlamına geliyor.

Carlo Ancelotti, taraftarın takımın oyunundan memnun olmadığının farkında. Elindeki kadroyla en doğru 11'i kurmak için arayışlarını sürdüren İtalyan, orta sahada yine Arda Güler'i tercih edecek.

Bellingham ve Tchouameni bugün takımla çalışmalar başladı. İki oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilir ancak bir süredir maç yapmadıkları için sonradan da oyuna dahil edilebilirler.

Bu yokluk içinde Real Sociedad maçında Mbappe ile birlikte takımın en iyisi olan Arda Güler'i yine orta sahada oynatmaya karar veren Ancelotti bu tercihini hayata geçirirse Arda Güler bu sezon ilk kez arka arkaya 2 maç ilk 11'de Real Madrid formasını giymiş olacak. Ayrıca Real Madrida formasıyla ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıkacak ve yine ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de forma giymiş olacak.

İtalyan teknik adam cumartesi günü yaptığı açıklamada "Karmaşık bir maçtı ve kazanmayı hak etmedik ama dayandık ve acı çektik" demiş ve takımın henüz en iyi seviyesine ulaşamadığını belirterek "Takım olarak yüzde 100 değiliz ama bireysel olarak oyuncular çok gelişiyor. Modric, Valverde ve Arda Güler birlikte çalışması çok iyiydi ve buna çok değer veriyorum" demişti.