Carlo Ancelotti ne yaptı etti Arda Güler'e yer buldu

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler
Carlo Ancelotti ne yaptı etti Arda Güler'e yer buldu
Reuters

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti yeni sezonda ilk 11'i oluşturmak için çok zorlanıyor. İtalyan hoca en iyi 11'i sahaya sürebilmek için bazı değişiklikler yapmayı planlıyor.

Relevo'dan Jorge C. Picon'un haberine göre Nacho'nun gidişinin ardından stopere Leny Yoro'yu transfer etmek isteyen Real Madrid'de Fransız futbolcunun transferi Manchester United'ın araya girmesiyle imkansız bir hal aldı.

Başka bir stopere de para vermek istemeyen kulübün imdadına Carlo Ancelotti yetişti.

İtalyan hoca 4. defans oyuncusu olarak orta saha oyuncusu Aurelien Tchouameni'yi oynatmaya karar verdi. Bu durumda defans Rüdiger, Militao, Alaba ve Tchoaumeni arasında rotasyonlu olarak kurulacak.

Mister'in bu kararıyla orta sahada 1 kişilik daha yer açılmış oldu. Kroos'un gitmesinin ardından Tchoumeni'nin de defansa dönmesiyle orta saha rotasyonundaki oyuncu sayısı azaldı. Mbappe'nin gelmesiyle geçen sene oynadığı pozisyondan orta sahaya çekilmesine karar verilen Jude Bellingham'ın yanı sıra Valverde, Camavinga, Modric, Arda Güler, Ceballos 'la toplam 6 oyuncu forma için mücadele edecek.

Bellingham ve Valverde'nin yerleri garanti görünürken Camavinga'nın Tchouamen'nin boşaltacağı pozisyona yerleşmesi bekleniyor. Modric, Arda Güler ve satılmazsa Ceballos ise rotasyonu sağlayacak oyuncular olacak.

Ancelotti, Arda Güler'i ayrıca hücum rotasyonunda da kullanmayı düşünüyor. Arda, hücum için ise Brahim Diaz, Endrick ve Rodrigo ile rekabete girecek.