CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi Lazio Bayern Münih canlı maç izle

Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi futbol
CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi Lazio Bayern Münih canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalya temsilcisi Lazio evinde Alman devi Bayern Münih'i ağırlıyor. Saat 23:00'te başlayacak müsabaka TV 8,5'ta ve Exxen platfomunda. Maçın canlı yayın bilgileri haberimizde.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları başladı. Real Madrid deplasmanda Leipzig'i 1-0'la geçerken Manchester City de Kopenhag'ı 3-1 mağlup etti. İki takımda tur için büyük avantaj sağladı.

14 Şubat 2024'ün maçlarında ise Paris Saint Germain ile Real Sociedad, Lazio ile Bayern Münih karşılaşıyor. Her iki maçta TSİ 23.00'te başladı.

Lazio ve Bayern Münih arasında oynanan karşılaşma TV 8,5 kanalında ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

Saat 23:00'teki maçı izleyebileceğiniz link aşağıda.

LAZIO BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Bugüne kadar Avrupa kupalarında Lazio ile bir kez eşleşen Bayern Münih, 2020/21 Şampiyonlar Ligi son 16 turunda sahne alan iki mücadeleyi de kazandı (4-1 & 2-1).

İtalya temsilcilerine rakip olduğu son beş Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Bayern Münih, Mart 2011'de Inter'den aldığı 3-2'lik mağlubiyetten bu yana oynadığı 12 karşılaşmayı kaybetmedi.

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında İtalya temsilcilerine rakip olduğu ilk beş eşleşmenin dördünde turnuvaya veda eden Bayern Münih (Inter ile oynadığı 2010 finali dahil), son üç eşleşmede yoluna devam eden taraf oldu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda üçüncü kez boy gösteren Lazio, daha önceki iki eşleşmede de elenmekten kurtulamadı (vs Valencia; 1999/2000 çeyrek final & vs Bayern Münih; 2020/21 son 16 turu).

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda mücadele ettiği son 12 eşleşmenin 11'ini kazanan Bayern Münih, elendiği tek eşleşmeyi 2018/19'da sezonu kupayı kaldırarak tamamlayan Liverpool karşısında oynadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde hücum bölgesinde maç başına en fazla baskı yapan takım olan Lazio (165), bu şekilde 23 top kapabildi ve grup aşamasında mücadele eden 32 ekip arasında 26'ncı sırada yer aldı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih santrforu Harry Kane'den daha fazla golde payı olan bir oyuncu bulunmuyor (4 gol & 3 asist). İngiliz oyuncu, turnuva kariyerinde daha yüksek bir sayıya ulaştığı tek sezonu 2017/18'de geçirdi (9).

Şampiyonlar Ligi'nde Lazio formasıyla 5+ golü bulunan oyuncular arasında ağları en sık havalandıran isim Ciro Immobile (99 dakikada bir). Turnuva tarihinde İtalya temsilcisinin formasıyla Immobile'den (8 gol; 11 maç) daha yüksek gol sayısına ulaşan tek isim ise Simone Inzaghi (15 gol; 31 maç).

Mathys Tel bu sezon oyuna sonradan girdiği Şampiyonlar Ligi maçlarında üç golde pay sahibi oldu (2 gol & 1 asist). Opta'nın bu turnuvada detaylı veriye sahip olduğu 2003/04'ten bu yana Bayern Münih formasıyla bu şekilde tek sezonda daha yüksek sayıya ulaşan bir isim bulunmuyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde bir takım arkadaşına hücum bölgesinde en fazla hat kıran pas atan oyuncu, Kingsley Coman'a bu şekilde 22 pas veren Joshua Kimmich.