Gaziantep FK Kasımpaşa maçı CANLI İZLE

Gaziantep FK Kasımpaşa Süper Lig
Gaziantep FK Kasımpaşa maçı CANLI İZLE

Gaziantep FK ile Kasımpaşa Süper Lig'in 12. haftasında karşı karşıya geleceği maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. Saat 20:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanıyor. Gaziantep FK Kasımpaşa maçı canlı izle.

Gaziantep FK ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 12. haftasında karşı karşıya geliyor.

Gaziantep - Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00'da başlayan Gaziantep FK - Kasımpaşa müsabakası Bein Sports 2 kanalından şifreli ve canlı olarak yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için Digitürk'ten uygun maç paketine abone olmanız gerekiyor.

Gaziantep Kasımpaşa MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE

İki takım arasında oynanan son maç 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Gaziantep FK, Süper Lig'de geçen hafta Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Kasımpaşa ise aynı skorla Yeni Malatya'yı mağlup etti.

Süper Lig'de 11 hafta sonunda Gaziantep FK'nın 12, Kasımpaşa'nın 9 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi Gaziantep FK'nın galibiyetine 2.00, beraberliğe 2.95, Kasımpaşa'nın galibiyetine ise 2.60 oran veriyor.

Gaziantep FK'ya konuk olduğu beş resmi maçın sadece birini kazanan Kasımpaşa (2B 2M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (2008/09 1. Lig).

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçını kaybetmeyen Gaziantep FK (3G 2B), daha önceki dört iç saha karşılaşmasından sadece 1 puan çıkarabilmişti (1B 3M).

Süper Lig'deki sekiz maçlık galibiyet hasretine Yeni Malatyaspor karşısında son veren Kasımpaşa, en son Mayıs 2021'de üst üste 2+ maç kazandı (3G).

Bu sezon iç sahada en az gol yiyen Süper Lig takımı olan Gaziantep FK (2), Beşiktaş ile birlikte en fazla maçta kalesini gole kapatan iki ekipten biri konumunda (3).

Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı iki rakibinden biri Kasımpaşa (3; Sivasspor ile birlikte).

justin tv şifresiz canlı maç izle selçuk sports hd şifresiz izle canlı izle canlı maç izle şifresiz canlı maç izle bein sports 1 izle