CANLI Galatasaray - Başakşehir

Galatasaray Başakşehir Süper Lig
CANLI Galatasaray - Başakşehir

Galatasaray ile Başakşehir, Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 19:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray ile Başakşehir, Süper Lig'in 23. haftasında  karşılaşıyor. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Arda Kardeşler yönetiyor.

Galatasaray - Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Zorlu Galatasaray - Başakşehir mücadelesi saat 19:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Süper Lig'de Başakşehir son maçında evinde Hatayspor'a 5-1 mağlup olurken Galatasaray ise Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.

Türkiye Süper Ligi'nde 21 maç sonunda Galatasaray'ın 42, Başakşehir'in ise 24 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Galatasaray'ın galibiyetine 1.52, beraberliğe 3.50, Başakşehir'in galibiyetine ise 3.75 oran veriyor.

Galatasaray Başakşehir maç öncesi istatistikleri

Sezonun ilk yarısında Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray, 2012/13'ten bu yana rakibini aynı sezondaki iki karşılaşmada da yenemiyor.

Galatasaray'a konuk olduğu son Süper Lig maçını kazanan Başakşehir (1-0), lig tarihinde rakibini üst üste iki dış saha maçında mağlup edemedi.

Sahasında oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan ve bu galibiyetlerde 18 gol atan Galatasaray (1B), tek puan kaybını fileleri havalandıramadığı tek karşılaşmada yaşadı (0-0 vs Antalyaspor).

Galatasaray Başakşehir canlı maç izle bein sports 1 izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle canlı izle şifresiz canlı maç izle