Beşiktaş'a Gedson Fernandes ve Umut Meraş'tan kötü haber

Beşiktaş Süper Lig Fenerbahçe
Beşiktaş'a Gedson Fernandes ve Umut Meraş'tan kötü haber

Dün akşam sahasındaki derbi maçta Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş, yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle karşılaşmayı tamamlayamayan Gedson Fernandes ve Umut Meraş'ın sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynadığı müsabakada sol ayak bileği burkulması nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Gedson Fernandes’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol ayak bileği dış yan bağ kompleksinde gerilme saptanmıştır.

Aynı müsabakada sol alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Umut Meraş’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde alt baldır arka adalesinde (Soleus) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Gedson Fernandes ile Umut Meraş’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

NTV'nin aktardığına göre; Gedson Fernandes'in 10 gün, Umut Meraş ise 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

SAKATLIKLAR BİTMİYOR

Beşiktaş'ta futbolcuların sezon başından bu yana yaşadığı sakatlık problemine bir türlü çözüm bulunamıyor.

Bu sezon oluşturulan kadrosu camia tarafından eleştiri toplayan siyah-beyazlı ekipte sakatlık yaşamayan futbolcu neredeyse kalmadı. Derbiye de 5 oyuncusundan yoksun çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe maçında da Gedson Fernandes ile Umut Meraş'ın sakatlanmasıyla zor durumda kaldı.

Süper Lig'de en çok maça çıkan teknik adam konumunda bulunan Rıza Çalımbay da "Kariyerimde aynı anda bu kadar fazla sakatlık görmedim." ifadesini kullanarak yaşadıkları sıkıntıya vurgu yapmıştı.

Beşiktaş'ın güncel olarak sakat oyuncuları şu şekilde:

  • Tayyip Talha Sanuç
  • Emrecan Uzunhan
  • Arthur Masuaku
  • Umut Meraş
  • Valentin Rosier
  • Gedson Fernandes
  • Milot Rashica

Kaynak: Haber Global TV