Çağdaş Atan'dan Kayserispor yönetimine esprili gönderme

Kayserispor
Çağdaş Atan'dan Kayserispor yönetimine esprili gönderme
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamada transfer tahtalarının açılmamış olmasını, "Son 2 senedir en çok transfer çalımını biz yiyoruz, çünkü hiç transfer yapmıyoruz" sözleriyle değerlendirdi ve yönetime göndermede bulundu.

Kayserispor, Süper Lig'in ilk haftasında son şampiyon Galatasaray'ı konuk etti.

Ev sahibi ekibin genç teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada transfer tahtalarının henüz açılamamış olmasını, "Son 2 senedir en çok transfer çalımını biz yiyoruz. Çünkü hiç transfer yapmıyoruz" sözleriyle esprili bir dille eleştirirdi ve yönetimine göndermede bulundu.

Çağdaş Atan'ın maç öncesinde yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Yeni sezon tüm futbolseverlere hayırlı olsun. Bugün açılış maçımız son şampiyon Galatasaray'a karşı. Sanırım, Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosuna karşı mücadele edeceğiz. Transfer çalımlarıyla dolu bir gündem var ama söylemem gereken son 2 senedir en çok transfer çalımını biz yiyoruz. Çünkü hiç transfer yapmıyoruz. Şu 2 sezondur yediğimiz çalımı herhalde sahada yemedik. Bizim için kolay değil. 48 tane temizlenmesi gereken dosya var."

Kaynak: Haber Global TV

Kayserispor Çağdaş Atan Kayserispor transfer haberleri