Burak Yılmaz'dan Beşiktaş altyapı hocalarına özel teşekkür

Beşiktaş Süper Lig Gaziantep FK
Burak Yılmaz'dan Beşiktaş altyapı hocalarına özel teşekkür
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, son dönemde A takım kadrosuna genç yetenekler kazandıran siyah-beyazlı kulübün altyapı hocaları için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında karşı karşıya geldiği Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, siyah-beyazlı kulüpte altyapıda görev alan hocalara yayınladığı mesajla teşekkürlerini iletti.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş'ımızın geleceği olan çocuklarımıza gözü gibi bakıp her konuda üzerlerine titreyen ve A Takım seviyesine çıkmaları için elinden geleni yapıp deneyimlerini aktaran tüm akademi antrenörlerimize ve U19 takımı sorumlusu Serdar Topraktepe hocam ile ekibine teşekkür ederiz."

GENÇ OYUNCULAR DİKKAT ÇEKİYOR

Siyah-beyazlıların dün ligde oynadığı Gaziantep FK mücadelesinde 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç, 21. dakikada oyuna girerken bu sezon ilk kez A takım forması giydi. Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz ile Semih Kılıçsoy da bu sezon Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi mücadelelerinde şans bulan isimler oldu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ ASBAŞKANI BELLİ OLDU

Beşiktaş Kulübü, Serhan Çetinsaya'nın istifası nedeniyle boşalan asbaşkanlık görevine Ali Bayrak'ın getirildiğini duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda Serhan Çetinsaya'nın istifası nedeniyle boşalan asbaşkanlık görevine yönetim kurulu asil üyemiz Ali Bayrak getirilmiştir." denildi.

Ayrıca yönetim kurulu yedek üyesi Bilgihan Cenk Sürmen'in asil üye olduğu aktarıldı.

Kaynak: İHA