Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'dan ayrılıyor mu? Tecrübeli golcüden şaşırtan paylaşım

Hollanda futbol
Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'dan ayrılıyor mu? Tecrübeli golcüden şaşırtan paylaşım

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrılık sinyalleri verdi.

Hollanda Eredivisie'nin 27. haftasında Fortuna Sittard, sahasında karşılaştığı Groningen'i 3-1 mağlup ederek kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Burak Yılmaz, maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 37 yaşındaki, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara." ifadelerini kullandı. Sezonun bitimine henüz 7 hafta varken Burak Yılmaz'ın bu paylaşımı kafaları karıştırırken, Fortuna Sittard teknik heyet sorumlusu Sjoerd Ars, "Burak ile maçtan sonra konuştum ve bana bu konuda hiçbir şey söylemedi. Sosyal medya paylaşımını şimdi öğrendik ve çok şaşırdık" değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başında 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olmak üzere Fortuna Sittard ile 5 yıllık anlaşmaya imza atan Burak Yılmaz, Hollanda ekibinde şimdiye dek forma giydiği 26 maçta 14 gole doğrudan katkı (9 gol - 5 asist) sağladı.

Burak Yılmaz, Fortuna Sittard'dan ayrılıyor mu? Tecrübeli golcüden şaşırtan paylaşım - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Burak Yılmaz Fortuna Sittard Hollanda Eredivisie