Burak Elmas'tan çarpıcı Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması

Burak Elmas'tan çarpıcı Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe ve Ali Koç ile ilgili bir soruya cevap veren Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Galatasaray ve Fenerbahçe’nin, Türk futbolunda ağırlığını azaltmaya çalışan bir ekip olduğu yüzde yüz" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Baş Başa programında Onur Tuğrul ve Ali Naci Küçük'ün sorularına cevap verdi.

"BUNLARI SÖYLÜYORUM KİMSE DİNLEMİYOR"

Elmas, "Ali Koç ile diyaloğunuzu eleştirenlere ne dersiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Bunu maalesef bir türlü anlatamadım. Türk sporunda çok ciddi bir dip noktadayız. Pastanın büyük çoğunluğu Fenerbahçe ve Galatasaray’da olduğu için en çok zarar gören ve en borçlu kulüpler de bu ikisi.. Tabii ki biz birbirimizle kıyasıya mücadele edeceğiz. Ama bu sektörel problemlerde birlikte çalışmamızı engellemez. Bunları söylüyorum kimse dinlemiyor, bazen insan çıldıracak gibi oluyor. Anlatıyorum, dinlemiyor. genel kurulda herkes Işıtan Gün’ü konuşuyor. Yüzde 20 ile yüzde 80’i yönetmeye çalışıyorlar diyorum! Naklen yayın ihalesi, vergi konusu büyük problem... Birbirimizle kavga edip, onların evet dediğine biz hayır, bizim evet dediğimiz onlar hayır deyince mi sorunu çözeceğiz? Ama insanlar kan, kavga istiyor. Göstermelik o kavgayı yapanlar da var."

"BU BİR KULÜP MESELESİ DEĞİL..."

"Ali Koç’un Trabzon eleştirilerine katılıyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Elmas, şu ifadeleri kullandı: 

"Kulüp olarak katılmıyorum. Bu bir kulüp meselesi değil, kişiler meselesi. Bir kere Galatasaray ve Fenerbahçe’nin, Türk futbolunda ağırlığını azaltmaya çalışan bir ekip olduğu yüzde yüz.. Galatasaray ve Fenerbahçe’ye rağmen Türk sporunu yönetme iradesi gösterdikleri, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kavga etmesinden beslenip yüzde 20 ile yüzde 80’i yönetmeye alışmışlar sözü yüzde 100 doğrudur."

Kaynak: Diğer

galatasaray başkanı burak elmas burak elmas Galatasaray fenerbahçe