Burak Elmas, Fatih Terim'in kendisine yolladığı mesajı açıkladı

Galatasaray Burak Elmas Fatih Terim
Burak Elmas, Fatih Terim'in kendisine yolladığı mesajı açıkladı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, başkanlık seçimini Fatih Terim sayesinde kazandığına yönelik iddialara, "Sanırım buna Fatih Terim de inanıyor ki, arkadaşlar vasıtasıyla bana 'Başkan'ı ben getirdim, ben götüreceğim.' şeklinde mesaj yolladı" sözleriyle yanıt verdi.

Galatasaray'da seçime 6 gün kala Sarı-kırmızılı takımın başkanı Burak Elmas, flaş açıklamalarda bulundu.

VOLE'ye özel röportaj veren Burak Elmas, kendisine yöneltilen "'Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı" deniliyor, öyle mi?" sorusuna oldukça ses getirecek bir yanıt verdi.

"SANIRIM BUNA FATİH HOCA DA İNANIYOR"

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından kendisine arkadaşları vasıtasıyla mesaj gönderdiğini söyleyen Burak Elmas, "Sanırım bu söyleme Fatih Hoca da inanmış. Ayrılıktan sonra çok sevdiğim iki arkadaşım vasıtasıyla 'Başkanı ben getirdim, ben götüreceğim' diye bir mesaj yolladı bana.

Seçimde 'Fatih Terim teknik direktör olursa oy veririm' diyen kaç genel kurul üyesi vardı ben bilmiyorum, tespit de ettirmedim. Zaten seçime giren adaylardan sadece bir tanesi Fatih hocayla çalışmayacağını söylemişti, kalan adaylar 'Fatih hocayla devam edeceğiz' diyordu." ifadelerini kullandı.

"BELKİ DE DAHA ERKEN GÖNDERMELİYDİM"

Fatih Terim'le yolları ayırma kararından pişman olup olmadığı, bugün olsa yine aynı kararı verip vermeyeceği sorulan Elmas, "Ayrılık kararı sonrasında yapılan ve yaşananları görünce, belki daha erken almak lazımdı bu kararı." şeklinde yanıt verdi.

"Fatih Terim'e kırgın mısınız yoksa kızgın mısınız?" sorusuna Elmas, "Artık duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda. Başta biraz kırgınlık hissediyordum ama artık hissetmiyorum. Kızgınım. Galatasaray adına kızgınım." sözleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray burak elmas Fatih Terim