Burak Elmas, Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu

Buket Aydın Burak Elmas Galatasaray

Buket Aydın yepyeni programı Yüz Yüze’yle, 1 Mart Salı günü saat 20.30’dan itibaren yine Haber Global ekranlarına geri dönüyor. İlk konuğu Galatasaray Başkanı Burak Elmas.

Aydın, yüz yüze en sıcak soruları sorup, yüzde yüz doğruları arayacak. En çarpıcı açıklamalar, en derin itiraflar ve hiç duyulmamış sırlar Yüz Yüze’de konuşulacak. Siyasetten spora, bilimden sanata Türkiye’nin konuştuğu değerli isimler ağırlanacak, en sıcak, en çok konuşulan konular Haber Global’de masaya yatırılacak.

Yüz Yüze’nin ilk konuğu Galatasaray Başkanı Burak Elmas olacak. “Barcelona maçına Fatih Terim’i davet edecek mi?”, “Seneye Torrent'le devam edecek mi?” Aydın soracak, Elmas, kulüpte yaşananları, yaşadıklarını, Galatasaray'ı ve tüm merak edilenleri “Yüz Yüze”de anlatacak.

Buket Aydın yeni programı Yüz Yüze hakkında: “Haber Global ailesiyle çalışmaktan mutluyum. Yeni bir formatla yine Haber Global ekranlarında olacağım. “Yüz Yüze” bir hard talk formatı olacak. Her Salı saat 20.30’da Haber Global’de gündemde hangi isim varsa onları konuk edeceğiz. Türkiye’nin konuştuğu isimleri ağırlayacağız. Farklı farklı konulardan çok önemli kişileri misafir edeceğiz. Şaşırtacağız. Her zamanki gibi en iyi soruları sorup en önemli cevapları alacağız. Yine konuşturacağız. Her şeyi bu programda konuşacağız. Tüm gerçeklerin açığa çıkmasını sağlayacağız.” diyor.

“Buket Aydın ile Yüz Yüze”nin ilk bölümünü ve özel bölüm videolarını youtube.com/haberglobal sayfasından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV

burak elmas buket aydın yüz yüze buket aydın ile yüz yüze Galatasaray