Brezilya'da korkunç olay! Takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi!

Brezilya Terör saldırısı
Brezilya'da korkunç olay! Takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi!
FOTOĞRAF: Fortaleza Resmi X Hesabı

Brezilya Kupası'nda oynanan Sport Recife-Fortaleza karşılaşmasının ardından Fortaleza takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendiği ve 6 oyuncunun yaralandığı belirtildi.

Brezilya Kupası'nda Sport Recife ve Fortaleza arasında oynanan ve 1-1'lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ardından skandal bir olay meydana geldi.

Brezilya basınından Globo'da yer alan habere göre; 1-1 biten karşılaşmanın ardından stattan ayrılan Fortaleza takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Taşlar ve bomba ile gerçekleştirilen saldırının ardından Fortaleza'dan 6 futbolcunun yaralandığı ve 3 ismin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Fortaleza'dan Joao Ricardo, Escobar, Titi, Britez, Lucas Sasha ve Dudu'nun yaralandığı ifade edildi.

"EV YAPIMI BOMBA İLE SALDIRDILAR"

Fortaleza CEO'su Marcelo Paz yaşanan dehşet dolu anları şu sözlerle anlattı:

"Sport Kulübü ile aramızda herhangi bir düşmanlık yoktu. Stattan ayrıldıktan sonra sarı tişört giyen Sport taraftarlarının hareketini gördük ve her şey bir anda meydana geldi. Lucas Sasha'nın yaralandığını ve kanaması olduğunu fark ettim. Neler olduğunu bile anlayamadık.

Ev yapımı bir bomba ile saldırdılar. Önceden kurulmuş bir bomba vardı. Normal bir insan otobüse bomba atsa tutuklanırdı. Futbola bunu yapan suçlular neden hala yakalanmadı.
Fortaleza takımı oyuncularının tamamı iyileştiğinde sahaya çıkmalı ve bu olay bir örnek olmalı."

Fortaleza CEO'su Marcelo Paz yaşanan olayın bir terör saldırısı olarak nitelendirilmesi gerektiğini belirterek sözlerini noktaladı.

Brezilya'da korkunç olay! Takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi! - Resim : 1