Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak ilk ne zaman oynayabilir? İşte o kritik tarih!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Brentford Yunus Emre Konak İngiltere Premier Lig Batman
Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak ilk ne zaman oynayabilir? İşte o kritik tarih!

Sivasspor'un genç orta sahası Yunus Emre Konak'ın transferi resmen açıklandı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak yeni takımıyla ilk ne zaman oynayabileceği merak konusu. İşte detaylar...

Sivasspor'un 18 yaşındaki orta sahası Yunus Emre Konak resmen Premier Lig ekibi Brentford'a transfer oldu. Yiğidolar da bu gelişmeyi resmen açıkladı. Kırmızı-Beyazlılar bonservis bedeli konusunda resmi bilgi paylaşmasa da transferin bonuslarla beraber 5 milyon Euro bandında bittiği gelen haberler arasında.

YUNUS EMRE KONAK İLK MAÇINA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yunus Emre Konak bu sezon Sivasspor formasıyla 17 maça çıkarken 1 de asist yaptı. Genç ön libero kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmişti.

Peki, genç yıldız Yunus Emre yeni takımıyla ilk ne zaman yeşil sahaya çıkabilir? Brentford cephesinden bununla ilgili bir açıklama henüz yapılmamışken fikstüre baktığımızda 16 Ocak tarihinde maçları olduğu görülüyor. Kayıt edilmesi halinde Yunus Emre Konak Brentford formasıyla Wolverhampton ile oynanacak FA Cup karşılaşmasında oynayabilir.

20 Ocak tarihinde de İngiltere Premier Lig'de Brentford Nottingham Forest maçı bulunmakta.