Braga Real Madrid maçı bitti, ortalık karıştı: Rüdiger'i 3 kişi zor tuttu

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
Braga Real Madrid maçı bitti, ortalık karıştı: Rüdiger'i 3 kişi zor tuttu
Fotoğraf: Cadena Ser

Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile Real Madrid arasında oynanan maçın bitiminde ortalık karıştı. Braga teknik ekibi ile Real Madrid'in Alman oyuncusu Rüdiger arasında gerilim dolu dakikalar yaşandı.

Devler Ligi'nde Real Madrid, Braga'yı deplasmanda mağlup ederek 3'te 3 yaparken maç sonu yaşanan olaylar müsabakanın önüne geçti.

Hakem Michael Oliver'in maçın bitiş düdüğünü çalmasıyla ortalık karıştı.

Fırtınanın ortasındaki isim ise Real Madrid'in Alman defans oyuncusu Antonio Rüdiger'di. Üç takım arkadaşı tarafından zorla soyunma odasına götürülen Rüdiger çok sinirlenmişti.

Braga antrenörü Artur Jorge'nin yardımcılarından üzerine yürüyen Rüdger'i Nacho, Mendy ve Vinicius Jr. güçlükle kontrol edebildi.

İlk olarak Jorge'nin yardımcısının Rüdiger'e karşı ırkçı ifadeler kullandığı öne sürüldü. Ancak Rüdiger maç sonu bir paylaşım yaparak kendisine karşı ırkçı ifadeler kullanılmadığını ancak çok ağır bir şekilde hakarete uğradığını söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise maç sonu yaptığı açıklamada "Rüdiger'e ne oldu bilmiyorum. Sanırım Braga'nın yardımcı antrenörüyle sorun yaşadı. Çok sinirliydi ve onu kontrol altına almakta zorlandık. Ancak soyunma odasına girince sakinleşti" dedi.

Öte yandan maçın yayıncı kuruluşu olaya Braga teknik ekibinden çok sayıda kişinin karıştığını açıkladı.

REAL MADRID 3'TE 3 YAPTI

Portekiz temsilcisi Braga'nın İspanya ekibi Real Madrid'i konuk ettiği maçta Braga forması giyen Serdar Saatçı ilk 11'de oynadı. Saatçı, Vinicius Jr. eşleşmesinde zor anlar yaşadı. 

Municipal de Braga Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Madrid temsilcisi rakibini 16'da Rodrygo ve 61'de Jude Bellingham'ın kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek grupta 3'te 3 yaptı.

Braga'nın tek sayısı ise mücadelenin 63. dakikasında Alvaro Djalo Dias Fernandes'ten geldi.

Eflatun-beyazlılar bu sonuçla gruptaki puanını 9 yaparak liderliğini sürdürdü, Portekiz ekibi ise 3 puanda kalarak haftayı 3. sırada noktaladı.

Gruptaki 4. hafta mücadelesinde Real Madrid 8 Kasım Çarşamba günü sahasında Braga'yı konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi Braga Real Madrid maçı Real Madrid Braga Antonio Rüdiger