Boupendza, Atalanta'ya doğru

Hatayspor
Boupendza, Atalanta'ya doğru

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu gol kralı olarak tamamlayan Hatayspor'un yıldızı Aaron Boupendza, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'ya transfer oluyor.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Tuttomercatoweb'in özel haberine göre, Serie A'nın en golcü takımı Atalanta, Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

İtalyan kulübünün kısa süre içinde Hatayspor'a 8 milyon Euro'luk bir resmi teklifte bulunacağı belirtilirken, Hatayspor'un bonservis olarak 12 milyon Euro talep ettiği ancak yapılacak görüşmelerde belirlenecek bonuslarla rakamın bir miktar daha artırılarak anlaşma sağlanabileceği kaydedildi.

Gasperini yönetimindeki Atalanta, geride kalan sezonu 78 puanla 3. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi vizesi aldı. 

Geçtiğimiz sezonun başında Bordeaux'dan bedelsiz olarak Hatayspor'a transfer olan Aaron Boupendza, Bordo-beyazlı formayla Süper Lig'de 36 maçta görev yapmış ve attığı 22 golle gol krallığını kazanmıştı.

KRASNODAR'A GİTMEMİŞTİ

Devre arasında Rusya Süper Ligi takımlarından Krasnodar, Boupendza'nın transferi için Hatayspor'la 8 milyon Euro karşılığında anlaşmış ancak Gabonlu golcü teklifi reddetmiş ve Hatayspor'da kalmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Hatayspor Aaron Boupendza Atalanta