Beşiktaş'tan Zaynutdinov açıklaması

Beşiktaş Süper Lig Başakşehir
Beşiktaş'tan Zaynutdinov açıklaması
DepoPhotos

Süper Lig'in 12. haftasında dün akşam Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta yaşadığı sakatlık sebebiyle oyuna devam edemeyen Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov'un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık olduğunu açıklandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Başakşehir müsabakasının 37. dakikasında Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadelede yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov'un durumu hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Maç devam ederken hastaneye kaldırılan Zaynutdinov ile ilgili, "Futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov'un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov'a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ VE ZAYNUTDINOV'DAN TEPKİ!

Beşiktaş sosyal medya hesabı karşılaşmanın devre arasında Zaynutdinov'un fotoğrafını "Yorumsuz" ifadeleriyle paylaşarak maçtaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Siyah-beyazlıların paylaşımını alıntılayan Zaynutdinov da, "Sarı kart da yok. Yorum da yok" ifadelerini kullandı.

Kazak futbolcunun sakatlık yaşadığı pozisyonda sarı kartı olan Jerome Opoku'ya ikinci sarı kart çıkmamış, faul de Başakşehir'e verilmişti.

Zaynutdinov sakatlık

ZAYNUTDINOV'UN YERİNE GHEZZAL DA SAKATLANDI

40. dakikada Zaynutdinov'un yerine oyuna giren Ghezzal, yaşadığı sakatlık sebebiyle ikinci yarıya başlayamadı.

İlk yarıdaki uzatmayla birlikte 11 dakika oyunda kalan tecrübeli oyuncunun yerine ikinci yarıda Onur Bulut oyuna dahil oldu.

Değişiklikten sonra Onur'u defansın soluna çeken teknik direktör Rıza Çalımbay, Tayfur Bingöl'ü ise orta sahanın sağında görevlendirdi.

Rıza Çalımbay karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Ghezzal'ı anlamadık. Oyuna aldık, içeri geldi. Oynayamayacağım dedi. Çok ağladı. Duygulandı. Riske girmedik. Elimizdeki sağlamlarla oynadık ama üzüldük" ifadelerini kullandı.

ZAYNUTDINOV'UN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında CSKA Moskova'dan transfer edilen Zaynutdinov, geride kalan bölümde Beşiktaş formasıyla 15 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV