Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için Adana Demirspor'a resmi teklif!

Beşiktaş Adana Demirspor transfer haberleri
Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için Adana Demirspor'a resmi teklif!

Ara transfer dönemine kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Adana Demirspor'un milli futbolcusu Yusuf Sarı için ilk resmini teklifini iletti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne grup aşamasında sonuncu olarak veda eden, Süper Lig'de ise 16 haftada şampiyonluk yarışının 17 puan gerisine düşen Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'yla yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ın bu oyuncuların yerine en az 5 transfer yapması bekleniyor.

Beinsports'un haberine göre; Beşiktaş, Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansın ardından A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı için mavi-lacivertli kulübe 2.5 milyon Euro'luk ilk resmini teklifini iletti.

İki kulübün 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transferi için görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

YUSUF SARI'NIN ADANA DEMİRSPOR PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon başında Çaykur Rizespor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Yusuf Sarı, "Mavi Şimşekler"deki ilk sezonunda 33 maçta 7 gol - 6 asistlik performans sergilemişti.

Bu sezon ise şimdiye dek 20 maçta görev yapan Yusuf Sarı, attığı 2 gol ve yaptığı 8 asist ile M'Baye Niang'la birlikte Adana Demirspor'da skora en çok katkı sağlayan isim konumunda.

Adana Demirspor'da gösterdiği performansının ardından A Milli Takım kadrosuna çağrılan Yusuf Sarı, ilk kez 12 Eylül 2023 tarihinde Japonya'ya karşı giydiği ay-yıldızlı formayla bugüne dek 4 maça çıktı ve sahada kaldığı 208 dakikaya 1 gol - 1 asist sığdırdı.

Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV