Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı: "Mutluydum ama..."

Beşiktaş Manchester United Transfer
Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı: "Mutluydum ama..."
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen ve devre arasında Manchester United ile anlaşarak takımdan ayrılan Wout Weghorst, Siyah-beyazlı kulüpten ayrılış sürecine dair itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Wout Weghorst, devre arasında kiralık sözleşmesi tamamlanmadan takımdan ayrılarak İngiltere Premier Lig'in dev ekiplerinden Manchester United'a transfer olmuştu.

Şu anda Almanya Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da kariyerini sürdüren Hollandalı forvet, Siyah-beyazlı takımdan ayrılık sürecinde ve sonrasında neler yaşandığını anlattı.

İngiliz basınından Mirror'a açıklamalarda bulunan golcü isim, Beşiktaş'tan ayrılmanın kendisi için kolay olmadığını şu sözlerle aktardı:

"Beşiktaş'ta çok mutluydum, çok keyif alıyordum. Bir gece çocuğumu uyutuyordum. Menajerim Simon Cziommer aradı. 'Wout seninle ilgilenen iki kulüp var' dedi. Brentford'un teklifini ve planlarını anlattı.

"BİRDENBİRE AĞLAMAYA BAŞLADIM"

Sonra birdenbire 'Wout, Manchester United seni istiyor' dedi! Telefonu yere bıraktım, ağlamaya başladım. Beşiktaş sportif direktörü ile aram çok iyiydi. Manchester United'ın çocukluk hayalim olduğunu söyledim. Beni anlayışla karşıladı.

"PARA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİLDİ"

Beşiktaş, bu transferden para kazanmak istedi. Para benim için önemli değildi. Bu transferin olması için fedakarlıklar yaptım. İmzayı attıktan sonra o büyüleyici Old Trafford'a çıktım, bir koltuğa oturup kaldım, etrafa bakındım ve tezahüratları sanki kulağımda duyuyordum. Beni çok derinden etkileyen bir andı."

Beşiktaş'ta 18 karşılaşmada forma şansı bulan Hollandalı golcü 9 gol - 4 asistlik peformans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haber Global TV