Beşiktaş'tan Wendel ve Talisca açıklaması

HABER MERKEZİ
Beşiktaş TFF
Beşiktaş'tan Wendel ve Talisca açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu öncesi konuştu. Yücel, Marcus Wendel ve Anderson Talisca için transfer açıklamasında bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Habertürk ve Tivibuspor'un sorularını yanıtladı. Yücel bu seçimde ortada durduklarını ancak şeffaflık talep ettiklerini dile getirdi. Hüseyin Yücel ayrıca transfere dair de önemli açıklamalarda bulundu.

Genel kurula katılım sayısını değerlendiren Yücel "Katılım olarak demokratik bir seçim ortamı var. Katılım oldukça iyi bu anlamda memnunuz. Diğer taraftan iki adaylı bir seçimin olması bizi memnun ediyor. Rekabetin olduğu ortamda daha fazla proje üretilir. Güzel bir seçim atmosferi var" ifadelerini kullandı.

Adaylarla ilgili konuşan Yücel "Biz bağımsız ve ortada duruyoruz. Hangi adayımız kazanırsa o artık bizim başkanımızdır, öpüşürüz. Bizim tek temennimiz hakkaniyetli, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimsemesidir. Türk futbolu geçen sezon çok büyük sıkıntılardan geldi. Bunların yaşanmaması için şeffaflık gerekiyor" dedi.

"GEÇEN SENEKİ GİBİ OLURSA TEPKİ GÖSTERİRİZ"

Beşiktaş'ın tepkileriyle ilgili açıklamalar da yapan Yücel "Geçen seneki gibi bir yönetim anlayışı sergilenirse sadece Süper Lig'de bir takım varmış gibi imtiyaz verilecekse tepkimizi ağır bir şekilde ortaya koyarız. İyi düşünmek istiyorum. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Sadece başkan değil, alt kurullar da önemli. Bıçak kemiğe dayandı demekten ağzımız yoruldu. Köprüden önce son çıkış, bu seçim o nedenle çok önemli. Türk futbolu için hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

TALISCA VE WENDEL AÇIKLAMASI

Hüseyin Yücel, Ernest Muçi'nin ayrılması halinde Anderson Talisca'nın gündemlerine gelebileceğini açıkladı. Yücel, "Muçi'ye herhangi bir resmi teklif yok ama yaşı çok genç. İlgilenen kulüpler var. Gedson'a teklif geldi Zenit'ten ama son dakika vazgeçtiler. Neden vazgeçtiklerini bilmiyorum. Muçi giderse Talisca ismi gündeme gelebilir. Başka isimler de gündeme gelebilir sadece Talisca'ya odaklanmamak gerekiyor." dedi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmaları hakkında Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu. Yücel, Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Zenit'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcus Wendel ile ilgilenmediklerini söyledi. Hüseyin Yücel, "Beşiktaş'ın Wendel ile alakalı hiçbir ilgi ve alakası olmadı. Soru bile sormadık. Tamamen algı yapılıyor. Beşiktaş'a transfer çalımı attık gibi söylemler söyleyecekler herhalde. Böyle bir durum söz konusu bile değil. Herhangi bir ilgimiz yok" açıklamasında bulundu.