Hasan Arat'tan Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

Haber Merkezi
Beşiktaş Hasan Arat TFF futbol Spor haberleri

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF seçimi öncesi Haber Global'e açıklamalarda bulundu. Arat 'adalet vurgusu yaptı. Arat, transferlerle ilgili de önemli mesajlar verdi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF seçimi öncesi Haber Global'e açıklamalarda bulundu.

Arat, "Keşke 3 adaylı olsaydı. Servet Yardımcı'nın adaylıktan çekilmesi dramatiktir. Türk futbolu için iyi değildir. UEFA İcra Kurulu üyeliğinden de ayrıldı, Türkiye sandalyesiz kaldı. Bugün iki aday var. Sandığa inanıyorsanız, aday çıkanlara da bakar, değerlendirmesini yaparsınız. İki adaylı da olsa seçimin alternatifli olması doğru bir şeydir" dedi.

Arat, şöyle devam etti:

"Seçimin sonucu ne olursa olsun genel prensiplerde değişiklik olmazsa sancı devam eder. Sancının bitmesi, tribünlerin ikna olmasıyla söz konusu. Bu da adaletle ölçülebilir. Yönetimlerin adalet terazisini bozmaması lazım. Biz bunun takipçisi olacağız. Bizim prensiplerimizde geri dönüş yok.

"ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ" MESAJI

Biz geçen sene çok travmatik bir sezon geçirdik. Kupayı kazandık ama ligde zorluklar yaşadık. Takımın iskeletini geçen seneden itibaren değiştirmeye başladık. Kuvvetli transferler yapmaya çalışıyoruz. Bizim düşüncemiz, gelen oyuncularla giden oyuncuların dengesini ayarlayıp önemli transferler yapma yolunda olacak planımız. Camiamız umutlu, bunu sahada göstermemiz lazım."