Beşiktaş'a 1.99'luk dev golcü!

Beşiktaş Süper Lig İtalya Serie A
Beşiktaş'a 1.99'luk dev golcü!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana'da forma giyen Milan Djuric'e teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Süper Lig'de sezonun bitimine 2 hafta kala, yeni sezon kadrosu için transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TuttoMercatoWeb'in özel haberine göre, Siyah-beyazlılar, Serie A ekiplerinden Salernitana'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Milan Djuric'e kanca attı. 

1.99'luk dev golcüye Beşiktaş'ın kısa sürede resmi teklifini ileteceği, Salernitana'nın da takımın kaptanı ve sembol isimlerinden biri olan 32 yaşındaki Boşnak golcüyü takımda tutmak istediği kaydedildi.

Beşiktaş'ta forvet hattında kiralık olarak forma giyen Batshuayi ve Cyle Larin'le yolların ayrılması beklenirken, Güven Yalçın'la sözleşme yenileme görüşmeleri devam ediyor.

MILAN DJURIC'İN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Cesena'da başlayan Djuric; sonrasında Parma, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani, Cittadella ve Bristol City gibi takımlarda oynadı.

Son 4 sezondur Salernitana formasını terleten Milan Djuric, 130 resmi maçta 29 gol atıp 11 de asist kaydetti.

Salernitana, Serie A'da bitime 2 hafta düşme potasının hemen üzerinde 17. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Salernitana İtalya Serie A Beşiktaş transfer haberleri