Sörloth'un menajeri, Beşiktaş'la görüşmek için Türkiye'ye geliyor

Beşiktaş Fenerbahçe Almanya Bundesliga İspanya La Liga Süper Lig
Sörloth'un menajeri, Beşiktaş'la görüşmek için Türkiye'ye geliyor

Bonservisi RB Leipzig'de bulunan ve sezonu Real Sociedad'da kiralık olarak geçiren Norveçli golcü futbolcu Alexander Sörloth'un menajeri, Beşiktaş'la görüşmek için Türkiye'ye geliyor.

İspanyol AS Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sezon kiralık olarak Real Sociedad forması giyen Norveçli forvet oyuncusu Alexander Sörloth'un menajeri Mike Kjölö, Perşembe günü Beşiktaş'la görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye'ye gelecek. Siyah-beyazlılar, golcü futbolcunun menajeriyle anlaşabilirse, Norveçli'nin bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig'e resmi teklifte bulunacak.

2019-2020 sezonunda Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Sörloth, bir sonraki sezon 20 milyon Euro karşılığında Bundesliga temsilcisi RB Leipzig'in yolunu tutmuştu.

Alman ekibinde beklentilerin çok uzağında kalan Sörloth, 37 maçta 6 gol - 3 asist'lik performans ortaya koymuştu.

Bu sezonun başında Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü, İspanyol ekibinde çıktığı 41 resmi maçta 7 gol atıp 1 de asist üretti.

SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMAMIŞLARDI, PİŞMAN OLDULAR!

Nisan ayına dek 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu elinde bulunduran ancak bunu kullanmayan Real Sociedad, Sörloth'un son haftalarda artan performansı sonrasında 26 yaşındaki golcü futbolcuyu takımda tutmanın yollarını aramaya başladı.

Piyasa değeri 12 milyon Euro olan Norveçli golcü için geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'ın Gedson Fernandes transferindeki gibi bir yol izleyebileceği, 6-7 milyon Euro'luk bir bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif ederek Alman ekibini ikna etmeye çalışacağı belirtilmişti.

Leipzig'le 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan Sörloth'la Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia ediliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Alexander Sörloth Real Sociedad RB Leipzig Beşiktaş transfer haberleri fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri