Beşiktaş'tan Antalya'da kritik galibiyet!

Antalyaspor Beşiktaş
Beşiktaş'tan Antalya'da kritik galibiyet!

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı ve yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Antalyaspor, Ömer Toprak'ın 32. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Beşiktaş, 54. dakikada Vincent Aboubakar'ın kaydettiği golle skorda eşitliği sağladı.

Antalyaspor'da Bünyamin Balcı, 80. dakikada savunma arkasına atılan topta Redmond'ı faulle durdurdu. Hakem Mete Kalkavan ilk etapta sarı kart gösterirken, VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu bir kez daha izledi ve sarı kartı iptal ederek Bünyamin Balcı'yı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Siyah-beyazlı takım aradığı golü 82. dakikada Cenk Tosun'la buldu ve maçta ilk kez öne geçti.

Beşiktaş'ta 90. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Vincent Aboubakar attığı golle kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydederek maçın sonucunu ilan etti: 1-3

Bu sonucun ardından ligde üst üste 4. galibiyetini alan ve yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Beşiktaş 68 puana yükselerek maç fazlasıyla Fenerbahçe'yi geride bırakıp 2. sıraya yerleşti.

Antalyaspor ise 36 puanda kaldı.

Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK ligden çekildiği için haftayı maç yapmadan hükmen galibiyetle geçecek. Antalyaspor ise Ankragücü'ne konuk olacak.

Vincent Aboubakar Beşiktaş

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig antalyaspor beşiktaş maçı