Vincent Aboubakar durdurulamıyor! Son 9 lig maçında 10 gol

Beşiktaş
Vincent Aboubakar durdurulamıyor! Son 9 lig maçında 10 gol

Ara transfer döneminde Al-Nassr'dan ayrılarak 3. kez Beşiktaş'a transfer olan Vincent Aboubakar, Süper Lig'de forma giydiği son 9 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırarak siyah-beyazlıların yükselen form grafiğinde büyük pay sahibi oldu.

Süper Lig'in devre arasında Wout Weghorst'u Manchester United'a kaptıran Beşiktaş, Hollandalı golcünün boşluğunu Cristiano Ronaldo transferinden sonra gözden çıkartılan eski golcüsü Vincent Aboubakar'la doldurmuştu.

Siyah-beyazlı takımda daha önce iki farklı dönemde forma giyen ve sergilediği futbolla taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Kamerunlu golcü, 3. dönemindeki ilk 4 maçta golle tanışamadı.

Mart ayındaki 24. hafta maçında Ankaragücü ağlarını sarsarak gol serisine başlayan Aboubakar, son 2 ayda Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 10 gol atarak muhteşem bir performans sergiledi ve puan tablosunda yükselişe geçen Beşiktaş'a büyük katkı sağladı.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'taki ilk sezonunda (2018/2019) 38 maçta 19 gol, ikinci sezonunda (2020/2021) ise 32 maçta 17 gol kaydetmişti.

Kamerunlu golcü Beşiktaş'ta forma giydiği iki sezonda da şampiyonluk yaşamıştı.

Aboubakar Antalyaspor Beşiktaş

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Vincent Aboubakar Süper Lig