Beşiktaş'ta Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı!

Beşiktaş Süper Lig Başakşehir
Beşiktaş'ta Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı!
DepoPhotos

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Başakşehir'le karşılaşan Beşiktaş'ta Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov, yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edemedi ve hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir'i konuk etti.

Siyah-beyazlılarda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov, mücadelenin 37. dakikasında Jerome Opoku ile girdiği iki mücadele sonrasında yerde kaldı.

Yüzüne aldığı darbe nedeniyle acı içinde yerden kalkamayan Kazak futbolcu, oyuna devam edemedi.

41. dakikada yerini Ghezzal'a bırakan Zaynutdinov, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pozisyon sonrasında sağ gözünün morarıp şiştiği görülen 25 yaşındaki futbolcunun burnunda da kırık meydana geldiği görüldü. Zaynutdinov'un son durumu yapılacak olan tetkiklerin ardından belli olacak.

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ!

Beşiktaş sosyal medya hesabı da Zaynutdinov'un fotoğrafını "Yorumsuz" ifadeleriyle paylaşarak maçtaki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Zaynutdinov'un sakatlık yaşadığı pozisyonda sarı kartı olan Jerome Opoku'ya ikinci sarı kart çıkmamış, faul de Başakşehir'e verilmişti.

Sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında CSKA Moskova'dan transfer edilen Zaynutdinov, geride kalan bölümde Beşiktaş formasıyla 15 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

ZAYNUTDINOV'UN YERİNE GİREN GHEZZAL DA SAKATLANDI!

Öte yandan Zaynutdinov'un yerine oyuna dahil olan Ghezzal, ikinci yarının başında yerini Onur Bulut'a bıraktı. Uzatma dakikaları dahil edildiğinde yaklaşık 10 dakika sahada kalan Cezayirli futbolcunun sakatlandığı ve bu sebeple oyundan çıktığı belirtiliyor.

Siyah-beyazlılarda Salih Uçan da sakatlık yaşadığı için ikinci yarının başında yerini Alex Oxlade-Chamberlain'e bıraktı.

Kaynak: Haber Global TV