Beşiktaş'ta stoper transferinde rota bir kez daha İngiltere

Beşiktaş Manchester United
Beşiktaş'ta stoper transferinde rota bir kez daha İngiltere
DepoPhotos

Kadrosuna bir stoper daha katmak isteyen Beşiktaş'ın, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanan Fildişili savunma oyuncusu Eric Bailly ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, Manchester United'ın Fildişili stoperi Eric Bailly ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

29 yaşındaki savunma oyuncusunun Manchester United ile son bir görüşme yaparak 1 yıl kalan sözleşmesini feshedeceği ve bir aksilik olmaması durumunda Beşiktaş'ın bu transferi bonservis bedeli ödemeden tamamlayacağı belirtiliyor.

Beşiktaş yaz transfer döneminde İngiltere'den Ganalı stoper Daniel Amartey'yi kadrosuna katmıştı.

SAKATLIKLAR SEBEBİYLE 6 SEZONDA 103 MAÇ KAÇIRDI!

Futbola Espanyol alt yapısında başlayan ve sonrasında Villarreal'e transfer olan Eric Bertrand Bailly, 2016 yazında 38 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United saflarına geçmişti.

Manchester United'da 6 yılda 113 maçta görev yapan ve 1 gol - 1 asistlik katkı sağlayan Bailly, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle tam 103 maç kaçırdı.

Geçtiğimiz sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren Fildişili savunmacı, Fransız kulübünde 23 maçta görev yaptı ancak sahada yalnızca 855 dakika kalabildi.

Eric Bailly Marsilya
Eric Bailly - Marsilya [Foto: DepoPhotos]

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Eric Bailly Manchester United' Beşiktaş transfer haberleri