Beşiktaş'a Malinovskyi'den kötü haber! İtalya'ya dönüyor

Beşiktaş İtalya Serie A
Beşiktaş'a Malinovskyi'den kötü haber! İtalya'ya dönüyor
DepoPhotos

Beşiktaş'ın bir süredir transferi için görüşmelerde bulunduğu Ukraynalı orta saha oyuncusu Ruslan Malinovskyi, İtalya Serie A ekiplerinden Torino ile anlaşmaya vardı.

Fransız gazeteci Valentin Feuillette'nin haberine göre; İtalya Serie A ekiplerinden Torino, Beşiktaş'ın bir süredir transferi için görüşmelerde bulunduğu Marsilya'nın Ukraynalı on numarası Ruslan Malinovskyi ile anlaşmaya vardı.

Torino teknik direktörü Ivan Juric'in transferde birinci öncelik olarak belirlediği Malinovskyi'yle görüştüğü ve tecrübeli orta saha oyuncusunu İtalya Serie A'ya dönmeye ikna ettiğinin altı çizildi.

Torino'nun ilk etapta Malinovskyi'yi tıpkı Beşiktaş gibi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği, ancak Wilfried Singo'nun satışından elde edilecek gelirin bir kısmıyla bu transferi artık bonservis ödeyerek neticelendireceği belirtiliyor.

Olimpik Marsilya'nın 10 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Malinovskyi'nin transferinden 9 ila 12 milyon Euro arasında bir bonservis beklentisi bulunduğu tahmin ediliyor.

360 MAÇTA 144 GOLLÜK KATKI

Futbola Shakhtar Donetsk alt yapısında başlayan ve sonrasında Zorya Lugansk, KRC Genk, Atalanta ve Marsilya formalarını giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu 5 kulübün formasıyla 360 resmi maça çıktı ve oynadığı takımlar 144 gollük katkı (75 gol - 69 asist) sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ruslan Malinovskyi Marsilya Torino Beşiktaş transfer haberleri