Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu

Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'un 10 Ağustos Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Beşiktaş'ta Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihleri belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir. Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir.

26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır. Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir" ifadeleri yer aldı.

BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ta daha önce başkanlığa aday olacağını açıklayan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün seçim tarihini duyurmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Beşiktaşlılar, Bu seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. "Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş" diyenlerin seçimidir.

Armamıza gönül vermiş, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce söylediğimiz gibi, biz hazırız. Çıktığımız yol, artık tüm Beşiktaşlıların yoludur."

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için adı geçen isimler arasında Tevfik Yamantürk ve Emre Kocadağ da yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş haberleri