Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı'dan hakem tepkisi: "Operasyon amacına ulaştı"

Beşiktaş Süper Lig Galatasaray
Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı'dan hakem tepkisi: "Operasyon amacına ulaştı"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş İkinci Bakanı Engin Baltacı, Galatasaray maçına Halil Umut Meler'in atanmasına tepki göstererek, hafta içinde yapılan 'Ali Şansalan operasyonu'nun' amacına ulaştığını belirtti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, deplasmanda Galatasaray karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki hakem kararları hakkında değerlendirmelerde de bulunan Baltacı, hakem Halil Umut Meler'e eleştiride bulundu.

Baltacı, şu ifadeleri kullandı:

"Maçta hakem hatası var mı, yok mu bilmiyorum. Ama arkadaşlar diyor ki yardımcı hakem penaltı verdi. Pozisyon yorumlarına girmeyelim. Benim üzerinde durduğum şu; maça Ali Şansalan atanmış, sonra algoritmayla Halil Umut Meler mi çıkmış? Halil Umut Meler hatırlarsanız bir maçımıza da manuel olarak çıkmıştı. Niye Halil Umut Meler? Niye Ali Şansalan’ın ismi gündeme getirildi de sonra Halil Umut Meler ortaya çıktı? Bunun takdirinin yapılması lazım. Bu her takım için geçerli

"OPERASYON SONUCA ULAŞTI"

Hafta içinde bir Ali Şansalan operasyonu oldu. Sonuca ulaştığını da herkes görüyor. Ben bu konuda ne ifade etsem yine Beşiktaş PFDK’lık olacak. Soru alsam bana hakem soracaksınız, ben de; sahada hakem mi vardı, diyeceğim. Biz bir operasyonun hakeminin sahada olduğunu gördük. Bütün hafta içinde Ali Şansalan’ın bu maçın hakemi olduğu ama Galatasaray tarafının açıklamalarıyla değiştirildiğini sizler yazdınız, çizdiniz. Ben ne diyebilirim bu konuda?

"BÜTÜN ŞANSSIZLIKLAR BEŞİKTAŞ'I BULUYOR"

Gönlümüzün istediği gibi bir maç olmadı. Olabilirdi ama olmadı. Öncelikle teşekkür borcum var. Futbolcularımıza bu akşam bu arada kendi statlarındaymış gibi bir ambiyans oluşturan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümüz de futbolcularımıza. 10 kişi parlak bir sonuç gerçekleştirebilirdik. Şanssız bir penaltı oldu. Kırmızı kart da şanssızdı. Nedense de artık bütün şanssızlıklar gelip Beşiktaş’ı buluyor. Bu şanssızlıklar da hep belli açıklamalardan sonra oluyor."

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Galatasaray Galatasaray - Beşiktaş maçı Beşiktaş haberleri Süper Lig Halil Umut Meler