Beşiktaşlı eski yıldız 110 kiloya çıktı

haberglobal.com.tr
Beşiktaş Hollanda
Beşiktaşlı eski yıldız 110 kiloya çıktı
FOTOĞRAF: Depophotos

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, siyah-beyazlı kulüpteki son döneminde 110 kiloya kadar çıktığını itiraf etti.

2017-2022 yılları arasındaki 5 yıllık dönemde Beşiktaş forması giyen ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens bomba açıklamalarda bulundu.

Fransa 3. Lig ekiplerinden FC Versailles'da kariyerini sürdüren deneyimli futbolcu Beşiktaş'taki son dönemine dair itiraflarda bulundu.

Hollanda basınından Voetbal International'da yer alan haberde; Lens, Beşiktaş'taki son döneminde 110 kiloya kadar çıktığını söyledi.

36 yaşındaki futbolcu Beşiktaş günleri şu ifadeleri kullandı:

"Sadece karşı tarafı suçlayan bir insan değilim. Performansımın çok iyi olmadığının farkındaydım. Bir seçim yapmam gerekiyordu ve kontratımı seçtim.

"33 YAŞINDAYDIM VE KARİYERİMİN SON DÖNEMİYDİ"

33 yaşındaydım ve kariyerimin son dönemiydi. Korona döneminde futbol sonrasını dönem hakkında düşünmeye başladım ve kendime finansal bir plan oluşturdum. Futbolu bıraktıktan sonra da güzel hayatımın sürmesini istedim. Kulüpteki son yılımı da buna dahil ettim. Kendimi rahat bıraktım ve 110 kiloya kadar çıktım."

Beşiktaş'ta geçirdiği 5 sezonda toplamda 102 maçta sahaya çıkan oyuncu 12 gol - 20 asistlik performans sergilemişti.