Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade Chamberlain iddialı konuştu: "En iyi futbolu oynamaya hazırım"

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade Chamberlain iddialı konuştu: "En iyi futbolu oynamaya hazırım"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade Chamberlain, Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takım olarak tüm hedeflerimize ulaşarak onları mutlu ve gururlu hissettirmek istiyorum. Sanırım en önemli şey bu olacak. Şu andan itibaren hızla takıma adapte olmak istiyorum" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi İngiliz futbolcu Alex Chamberlain, kulübün sosyal medya kanalına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ve hızlı bir şekilde adapte olmaya çalıştığını söyleyen Alex Chamberlain, “Kendimi çok iyi ve heyecan dolu hissediyorum. Benim için yeni bir meydan okuma diyebilirim. Yeni bir ülke, yeni bir lig. Neler olacağını merak ediyorum ve olabildiğince hızlı adapte olmaya çalışıyorum. Burada bir şeyleri başarmak istiyorum" dedi.

İngiliz oyuncu, Beşiktaş Stadyumu'nda daha önce kupa kazandığını hatırlatarak, "Bu statta UEFA Süper Kupa’yı kaldırdığım geceyi çok iyi hatırlıyorum. Çok güzel bir geceydi. Bu tarz maçları kariyerinizde her zaman oynayamazsınız. Aynı hisleri Beşiktaş için de taşıyorum ve burada kupalar kazanmak istiyorum" yorumunu yaptı.

"REDMOND VE KARIUS'LA GÖRÜŞTÜM"

Takım arkadaşlarına yardımcı olmak istediğini aktaran deneyimli oyuncu, "Beşiktaş’la ilgili olarak Nathan Redmond ile konuştum, bana çok yardımcı oldu. Özellikle de geçen hafta ona birçok soru yönelttim ve o da yardımcı oldu. Kulüp hakkında birçok güzel şey söyledi. Onun burada güzel şeyler başardığını gördüğüm için mutluyum. Geçen sezon Instagram’a attığı videoları izlediğimi hatırlıyorum.

Çoğunlukla Nathan Redmond, Livepool’dan Loris Karius’la da konuştum. Bu şehirde yaşamanın ve Türkiye’de oynamanın nasıl olduğunu anlatan birkaç kişi daha vardı. Konuştuğum herkesten güzel şeyler duydum. Böyle büyük bir kulübe gelen herkesin hedefi şampiyonluk kazanmaktır" ifadelerini kullandı.

"BORCUMU ÖDEYEBİLMEMİN YOLU İYİ OYNAMAK"

Sıcak karşılama için herkese teşekkürlerini ileten Alex Chamberlain, "Şehirde karşılaştığım insanlar da çok sıcaktı. Takım olarak tüm hedeflerimize ulaşarak onları mutlu ve gururlu hissettirmek istiyorum. Sanırım en önemli şey bu olacak. Şu andan itibaren hızlı bir şekilde takıma adapte olmak istiyorum. En iyi futbolu oynamaya hazır olduğumdan emin olsunlar. Çünkü onlara olan borcumu ödeyebilmemin en iyi yolu bu. Bana verdikleri desteği gördüm ve duydum. Benim işim takıma yardımcı olmak” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA

Beşiktaş Beşiktaş haberleri Alex Oxlade Chamberlain Liverpool transfer