Beşiktaş'ın takip ettiği iki oyuncu ortaya çıktı! Samet Aybaba tribünden izledi

Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş'ın takip ettiği iki oyuncu ortaya çıktı! Samet Aybaba tribünden izledi
DepoPhotos

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Partizan ile Kızılyıldız arasında oynanan Sırp derbisinde biri santrfor diğeri sağ kanat oyuncusu olmak üzere iki oyuncunun performansını tribünden gözlemledi.

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi öncesi hazırlıklar sürüyor...

TRT Spor'un haberine göre; Siyah-beyazlıların Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sırbistan Süper Ligi'nde dün oynanan Partizan - Kızılyıldız derbisini tribünden takip etti. Aybaba'nın yanında şu an menajerlik yapan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic de yer almadı.

Aybaba'nın Partizan’ın 24 yaşındaki forveti Matheus Saldanha'yı ve Kızılyıldız'ın 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Osman Bukari'yi izlediği belirtiliyor.

Partizan'ın 2-1 kazandığı karşılaşmada Saldanha bir gole imzasını atarken, Osman Bukari de takımına 1 asist ile katkı sağladı.

MATHEUS SALDANHA'NIN İSTATİSTİKLERİ

Sezon başında Japonya 2. Ligi ekiplerinden JEF Utd. Chiba'dan 1.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Partizan'a transfer olan 24 yaşındaki Brezilyalı forvet oyuncusu Matheus Saldanha, siyah-beyazlı takımda bugüne dek 24 resmi maça çıkarken 15 gol - 5 asistlik performans ortaya koydu.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak tahmin edilen 24 yaşındaki forvetin kulübüyle 3.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Matheus Saldanha - Partizan
Matheus Saldanha - Partizan [Foto: Instagram]

OSMAN BUKARI'NİN İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezonun başında Belçika Ligi ekiplerinden KAA Gent'ten 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kızılyıldız'a transfer olan Ganalı sağ kanat oyuncusu Osman Bukari, ilk sezonunda 42 maçta 15 gol - 10 asistlik performans ortaya koyarak kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Bu sezon ise şimdiye dek 22 resmi maçta görev yapan Bukari, 7 gol - 6 asist üretti.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak tahmin edilen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun kulübüyle 2.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Osman Bukari - Kızılyıldız
Osman Bukari - Kızılyıldız [Foto: Depo Photos]

Kaynak: Haber Global TV