Beşiktaş'tan stoper atağı! Menajeri İstanbul'a geldi, görüşmeler başladı

Beşiktaş Chelsea transfer haberleri
Beşiktaş'tan stoper atağı! Menajeri İstanbul'a geldi, görüşmeler başladı
DepoPhotos

Beşiktaş'ın Chelsea'nin Fransız stoperi Malang Sarr ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Konferans Ligi'nden elenen, Süper Lig'de ise şampiyonluk yarışının 14 puan gerisine düşen Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Siyah-beyazlılarda performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'yla devre arasında yolların ayrılması ve bu oyuncuların yerine en az 5 transfer yapılması beklenirken Fransız medyasından flaş bir iddia geldi.

Foot Mercato'nun haberine göre; Beşiktaş, Chelsea'nın Fransız stoperi Malang Sarr ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Sports Digitale'in haberine göreyse; Malang Sarr’ın temsilcileri transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’a geldi.

Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Malang Sarr'ın Chelsea ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

SEZON BAŞINDA TÜM TEKLİFLERİ REDDETMİŞTİ

Futbola OGC Nice altyapısında başlayan Malang Sarr, 2020 yazında bedelsiz olarak Chelsea'ye transfer oldu. İlk sezonunda Porto'ya kiralanan, ikinci sezonunda Chelsea'de kalan 24 yaşındaki Fransız stoper geçtiğimiz sezonu ise Monaco'da kiralık olarak geçirmişti.

Yaz transfer döneminde kendisine gelen tüm teklifleri reddederek takımda kalan Sarr, teknik direktör Mauricio Pochettino'nun planları arasında yer almadı ve sezonun şu ana kadar geçen bölümünde forma giyemedi.

Sol stoperin yanı sıra zaman zaman sol bekte de görev yapan Malang Sarr, kulüp düzeyinde bugüne kadar 4 farklı takımın formasıyla 176 maçta görev yaptı ve 4 gol - 3 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV