Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı isme La Liga'dan talip var

Beşiktaş Transfer İspanya La Liga Manchester United Süper Lig
Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı isme La Liga'dan talip var
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Fildişi Sahilli savunmacı Eric Bailly'ye İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'in talip olduğu ve oyuncunun durumu hakkında araştırma yaptığı ifade edildi.

Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Alanyaspor'a 3-1'lik skorla kaybeden ve teknik direktör Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş bir yandan yeni hoca arayışları sürdürürken diğer yandan da kadro dışı bırakılan isimleri göndermek istiyor.

Siyah-beyazlılarda yeni yönetim göreve geldikten sonra disiplinsiz davranışları ve performans düşüklüğü gerekçesiyle Eric Bailly, Jean Onana, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı.

Beşiktaş'ın sezon başında Manchester United'dan kadrosuna kattığı Eric Bailly'ye İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal'in talip olduğu iddia edildi.

İspanyol basınından Cadenaser'de yer alan habere göre; Savunma hattını güçlendirmek isteyen İspanyol ekibi, eski oyuncusu Eric Bailly'yi gündemine aldı.

Bu sezon ligde istediği sonuçlarI elde edemeyen ve zor günler geçiren Villarreal'de teknik direktör Marcelino kanat ve stoper mevkilerine transfer yapılmasını istedi.

'Sarı Denizaltılar' unvanlı kulübün Eric Bailly ile temasa geçtiği ve kadro dışı kalan oyuncunun durumu hakkında araştırma yaptığı ileri sürüldü.

MARCELINO, BAILLY'Yİ İYİ TANIYOR

Bailly, 2015-2016 yılları arasında Villarreal forması giymiş ve daha sonrasında 38 milyon euro karşılığında 2016 yılında İngiliz devi Manchester United'a transfer olmuştu.

Haberde Villarreal Teknik Direktörü Marcelino Garcia'nın, Bailly'yi çok yakından tanıdığı ve Fildişi Sahilli stoperin Marcelino'nun 2016'da Villarreal'i çalıştırdığı dönemde 47 karşılaşmada sahaya çıktığı ifade edildi.

Villarreal 18 haftası geride kalan La Liga'da topladığı 19 puanla ligde 13. sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV