Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Ghezzal'dan kadro dışı açıklaması 

Beşiktaş Spor haberleri
Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Ghezzal'dan kadro dışı açıklaması 

Beşiktaş tarafından kadro dışı bırakıldığı duyurulan Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, bu kararın keyfi ve politik olduğunu söyledi. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan siyah-beyazlı futbolcu, alınan kararın kendisini derinden yaraladığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah sosyal medyada tesadüfen keşfettiğim kulübün açıklamasını dikkate alıyorum. Bu beni şoke etti ve derinden yaraladı.

Beşiktaş formasını giymekten, kazanmaktan ve takım için savaşmaktan her zaman gurur duydum ve sözleşmemin sonuna kadar bu fırsata sahip olduğum sürece yapmaya devam edeceğim. Ancak, ismimin olası davranış sorunlarıyla veya takıma olan bağlılık eksikliğiyle ilişkilendirilmesini kabul edemem.

Bu nedenle bu dışlamanın hiçbir şeyle ilgisi olmadığını size söylemeliyim. Bu tamamen keyfi ve politik bir karardır. Tüm taraftarlara, destek mesajlarınızın hepsini gördüğümü bilin. Bu mesajlar beni etkiledi ve size minnettarım. Sizi seviyorum."

HASAN ARAT'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fransız basınına yaptığı açıklamada kış transfer döneminde kadrodaki boşlukları dolduracaklarını belirtti ve kadro dışı kalan isimler için gelecek tekliflerin değerlendirileceğini söyledi.

Fenerbahçe derbisinden mağlup ayrılan ve ligde zirve yarışının gerisinde kalan Beşiktaş kadrosunu takviye etmek için ara transfer dönemini bekliyor.

Siyah-beyazlı kulüpte başkan Hasan Arat, Fransız basınından AFP'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Hasan Arat, Futbol A Takımımızın durumu ile ilgili olarak merkezi Fransa’da bulunan uluslararası haber ajansı AFP’ye konuştu.

Arat, Avrupa’nın saygın yayın kuruluşları tarafından da yayınlanan demecinde, “Bir numaralı önceliğimiz daha iyi bir takım oluşturmak. Kış transfer döneminde kadromuzdaki boşlukları dolduracağız. Kadro dışı bırakılanlar oyuncular ile ilgili devre arasında iyi teklifler gelmesi halinde değerlendireceğiz.” ifadesini kullandı."

 

Kaynak: AA