Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosu belli oldu

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Rizespor Süper Lig
Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosu belli oldu

Süper Lig'in 16. haftasından ertelenen maçta yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı.

Süper Lig'in 16. haftasından ertelenen maçta yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu.

Teknik direktörlük görevine Fernando Santos'u getiren Beşiktaş'ta Rize deplasmanında da kulübede Serdar Topraktepe yer alacak. Portekizli teknik adamın maçı tribünden takip etmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın 22 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Kaleci: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran

Defans: Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç, Aytuğ Batur Kömeç, Umut Meraş, Serkan Emrecan Terzi,

Orta saha: Gedson Fernades, Amir Hadziahmetovic, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Ante Rebic, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Emirhan Delibaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç

Forvet: Jackson Muleka, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

BEŞİKTAŞ'TA 8 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte 7 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Necip Uysal'ın yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Omar Colley ve Daniel Amartey ile kadro dışı bırakılan ve ülkesinin milli takımına çağrılan Vincent Aboubakar kadroda yer alamayacak.

Fransa'nın Marsilya takımına kiralık olarak gönderilmesi gündemde olan Jean Onana ile kadro dışı bırakılan Valentin Rosier, sarı kart cezalısı olan Salih Uçan, Rize deplasmanında görev yapamayacak.