Beşiktaş'a transferde bir kötü haber daha!

Beşiktaş
Beşiktaş'a transferde bir kötü haber daha!

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği NEC Nijmegen'de forma giyen Türk asıllı sağ kanat oyuncusu Elayis Tavşan, İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona'ya transfer olmak üzere.

Bir süredir görüşmelerde bulunduğu Halil Dervişoğlu ve Dusan Tadic'i ezeli rakiplerine kaptıran Beşiktaş'a bir kötü haber de Hollanda'dan geldi.

De Gelderlander gazetesinin haberine göre; Beşiktaş'ın "mavi kart" sebebiyle kadrosuna katmak istediği ve transfer teklifinde bulunduğu Türk asıllı sağ kanat oyuncusu Elayis Tavşan, 1 milyon Euro bonservis ve 500 bin Euro bonus karşılığında İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona'ya transfer olmak üzere.

NEC Nijmegen'in ilk etapta 3 milyon Euro bonservis istediği ancak oyuncunun 1 yıllık sözleşmesi kalması sebebiyle hiçbir takımın bu miktarı vermek istememesi nedeniyle gelen en yüksek teklifi kabul ettiği belirtiliyor.

ELAYİS TAVŞAN'IN KARİYERİ

Futbola Sparta Rotterdam alt yapısında başlayan 22 yaşındaki Türk asıllı Hollandalı sağ kanat oyuncusu, 2020 yazında 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında NEC Nijmegen'e transfer oldu.

Üç yıllık NEC Nijmegen kariyerinde 108 maça çıkan Elayis Tavşan, 22 gol atıp 14 de asist üretti.

U-17, U-19 ve U-21 seviyelerinde Hollanda forması giyen Elayis, A Milli Takım tercihini henüz yapmadığı için transferi halinde Süper Lig'de "yerli oyuncu" statüsünde forma giyebilecekti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Elayis Tavşan NEC Nijmegen Beşiktaş transfer haberleri Hellas Verona