Beşiktaş'a evinde Sporting şoku!

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş'a evinde Sporting şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Beşiktaş, sahasında Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup olarak üçüncü maçından da puansız ayrıldı.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sporting'i konuk etti. Mücadeleyi konuk takım 4-1 galip tamamladı.

Portekiz ekibine üç puanı getiren golleri 15. ve 27. dakikalarda Coates, 44. dakikada penaltıdan Sarabia ve 90. dakikada Paulinho kaydetti.

Beşiktaş'ın tek golü 24. dakikada Larin'den geldi.

Bu sonucun ardından üçüncü maçında da sahadan mağlup ayrılan Beşiktaş puansız olarak son sırada kaldı. Sporting ise 3 puana yükseldi.

İki takım 3 Kasım'da bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Gruptaki diğer maçta 6 puanlı iki takımdan Ajax sahasında Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem Slavko Vincic'in ilk düdüğüyle karşılaşmaya Sporting başladı.

1' Sporting'de savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Paulinho kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak tehlikeyi erken sezen Ersin gole izin vermedi.

4' Beşiktaş'ta Pjanic'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Ghezzal arka direkte topa gelişine vurdu, top az farkla auta çıktı.

5' Beşiktaş'ta Ghezzal sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra çaprazdan plase bir vuruş yaptı, top direğin dibinden auta çıktı.

8' Beşiktaş'ta Alex Teixeira'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına Pjanic geçti. Boşnak yıldızın şutunda top üstten auta çıktı.

14' Sporting'de Porro'nun sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Sarabia ön direkte şutunu çekti, Ersin' topu köşeden kornere çeldi.

15' Sporting'de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Coates topu kafayla ağlara gönderdi.

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 4

23' Beşiktaş'ta Ghezzal'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Feddal'ın yaptığı ters kafa vuruşunda top bir kez daha kornere çıktı.

23' Sporting'de kaleci Adan'ın gönderdiği uzun pasta Pedro Gonçalves kaleciyle karşı karşıya durumda şutunu çekti, Ersin gole izin vermedi.

24' Beşiktaş'ta sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Larin topu kafayla ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı.

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 5

27' Sporting'de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Coates bir kez daha topu kafayla ağlara gönderdi ve takımını ikinci kez öne geçirdi.

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 6

37' Sporting'de Porro'nun ceza sahası dışından çektiği şutta top Vida'dan sekerek kornere çıktı.

38' Beşiktaş'ta Josef'in savunma arkasına attığı pasta Batshuayi topu düzelttikten sonra sol çaprazdan şutunu çekti, top direkten döndü.

41' Sporting'de sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda yine Coates topa kafayı vurdu, Ersin çizgi üzerinden topu çıkardı. Pozisyon sonrasında hakem VAR incelemesi yaptı ve Vida'nın topa eliyle müdahale ettiğini tespit etti. Penaltı noktası gösterdikten sonra Hırvat stopere de sarı kart gösterdi.

44' Sporting'de penaltıyı kullanan Sarabia, top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 7

45+1' Beşiktaş'ta Welinton'un savunma arkasına attığı pasta Alex Teixeira topu ağlara gönderdi. Yapılan VAR incelemesinde pozisyonda ofsayt tespit edildi, gol geçerlilik kazanmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

46' Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş başladı.

47' Beşiktaş'ta Teixeira, kendisine yapılan faul sonrasında topu vermeyen Coates'in elinden topu almak istedi. Hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

58' Beşiktaş't Ghezzal, Reis'e yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

62' Beşiktaş'ta Larin ceza sahası sol çaprazından çektiği şutta Adan gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Batshuayi sağ çaprazdan bir şut çekti, top direğin dibinden auta çıktı.

67' Sporting'de sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortada arka direkte Paulinho bomboş şekilde topa vurdu, top direkten geri döndü, sonrasında savunma topu kornere gönderdi.

69' Beşiktaş'ta Ghezzal'ın savunma arasına attığı pasta Batshuayi kaleciyi çalımladıktan sonra çok kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

80' Beşiktaş'ta Teixeira oyundan çıkarken Kenan oyuna giren isim oldu.

90' Sporting, Paulinho'nun golüyle farkı üçe çıkardı: 4-1

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 8

Maç sona erdi, Portekiz ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Beşiktaş'a evinde Sporting şoku! - Resim : 9

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi exxen izle