Beşiktaş'a Bailly'den bir kötü haber daha! Kaçırdığı maç sayısı, oynadığı maç sayısını geçti

Beşiktaş futbol Süper Lig
Beşiktaş'a Bailly'den bir kötü haber daha! Kaçırdığı maç sayısı, oynadığı maç sayısını geçti

Beşiktaş, Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Eric Bailly'nin sol uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Beşiktaş, liglere verilen milli arada Onursal Başkanı Süleyman Seba anısına 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor'la deplasmanda özel maçta karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada 90 dakika şans bulan 28 yaşındaki stoper hissettiği ağrılar nedeniyle takımın dünkü antrenmanına katılmadı.

Beşiktaş, Bailly'nin sol uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Eric Bailly’nin yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Eric Bailly’nin tedavi sürecine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Fildişili stoperin yaşadığı bu sakatlığı sebebiyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalması; Süper Lig'de Samsunspor ve Ankaragücü, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Club Brugge maçlarını kaçırması bekleniyor.

Bu sezon adale, omuz, ayak bileği ve boynundan sakatlıklar yaşayan tecrübeli isim daha önce 8 maç kaçırmıştı.

“GELİN SANDIKLARI PATLATIN BEŞİKTAŞ’IN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERİN”

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, kongre üyelerine çağrıda bulunarak, “23 yıldır camiayı oyaladılar. Gelen arkasından kendi adamını getirdi. Şimdi şu başkan olacak, bu başkan olacak diyerek Beşiktaşların istediği başkanı seçmeye engel oluyorlar. Beşiktaşlıların oyu kimsenin tekelinde değildir. Kimse Beşiktaşlıya talimat veremez, Beşiktaşlı özgürdür. Beşiktaş’ta oyunu kuranlar geçmişte Beşiktaş’ta görev almış, federasyon başkanı olmuş arkadaşlar. Sizin burası ile hala ne gibi bir işiniz var da dizayn etmeye çalışıyorsunuz. Burada oyun kurmaya çalışıyorlar, ben buna müsaade etmeyeceğim. Tüm Beşiktaşlılara çağrımdır; gelin sandıkları patlatın. Beşiktaş’ın sahipsiz olmadığını, kulübün sahibinin sizler olduğunu gösterelim” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi 3 Aralık'ta yapılacak, Hasan Arat ile Serdal Adalı siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olacak.

Kaynak: Haber Global TV