Beşiktaş yönetiminin olağanüstü toplantısı sonrası açıklama yapılmadı

Beşiktaş Konferans Ligi
Beşiktaş yönetiminin olağanüstü toplantısı sonrası açıklama yapılmadı
FOTOĞRAF: İHA

UEFA Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta yönetim karşılaşmanın ardından olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

UEFA Konferans Ligi'nde 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayarak Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta sular durulmuyor.

Siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşmanın bitimiyle birlikte uzun süre stadyumdan çıkmadı.

Taraftarlar, yönetimi istifaya davet ederken, Beşiktaş Yönetimi, Tüpraş Stadyumu'nda olağanüstü toplantı gerçekleşti.

4 SAATLİK OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI 

Karşılaşmanın hemen ardından yönetim kurulu üyeleri ve başkan Ahmet Nur Çebi, Tüpraş Stadyumu’nda 2 saate yakın bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda herhangi bir karar alınmazken, karşılaşma sonrasında stadyumdan ayrılmayan teknik direktör Şenol Güneş ile başkan Ahmet Nur Çebi bir araya geldi.

İkilinin 1 saatlik görüşmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş stadyumdan ayrıldı. Bu toplantının ardından başkan Çebi ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 1 saatlik bir toplantı daha gerçekleştirdi. Saat 02.00 sıralarında toplantı sona ererken, yöneticiler ve başkan Çebi de stadyumdan ayrıldı. Toplantı sonrasında yönetim kurulu üyeleri ve başkan Çebi’nin herhangi bir açıklama yapmadan stadyumdan ayrılması dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Beşiktaş-Lugano Maçı Şenol Güneş Beşiktaş Beşiktaş haberleri Beşiktaş Lugano