Şenol Güneş: "Sözün bittiği yerdeyiz"

Beşiktaş Konferans Ligi Şenol Güneş
Şenol Güneş: "Sözün bittiği yerdeyiz"
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lugano maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sözün bittiği yerdeyiz. Taraftar tepki göstermekte haklıdır. Transfer olmuş, bitmiştir. Bu oyuncularla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyordum, olmadı" ifadelerini kullandı.

UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında Lugano'ya 3-2 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam çok üzgün olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Taraftar tepki göstermekte haklıdır. Transfer olmuş, bitmiştir. Bu oyuncularla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyordum, olmadı. Yönetimi savunmak gibi bir durum yok, Beşiktaş'ı savundum. Ben yönetimi değil Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum.

NE OLURSA OLSUN KAZANMALIYDIK

Taraftar her zaman bize destek oldu. Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçı kaybettik!

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Bugün 2 yönlü oyunu iyi taşıdığımızı düşünüyorum ama kırmızı kart sonrası yorgunluk da oldu. Golden sonra direncimiz kırıldı. Moral değerleri sıfırlanan oyuncular elinden geleni yapmaya çalışsa da yeterli olmadı. Onlara söyleyecek bir şey yok çünkü görevi ben verdim. Yönetim için de aynı şey söyleyebiliriz. Bugünkü oyunumuz bu maçı kazanmaya bu oyuncularla yeterliydi. Özür diliyorum. Çok üzgün olduğumu söyleyebilirim."

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş-Lugano Maçı Şenol Güneş Beşiktaş Beşiktaş haberleri