Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı

Beşiktaş
Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, 2021-22 sezonunda giyilecek formaları tanıttı.

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın 2021-22 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

İstanbul Boğazı’nda bir teknede gerçekleştirilen organizasyona Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, A takım futbolcuları ve Adidas markası yetkilileri katıldı.

Adidas ile olan sözleşmeyi 5 yıl daha uzattıklarını belirten Başkan Çebi, “Biz şampiyonluğu evimizde, Boğaz’da kutluyoruz. Formalarımızı da burada tanıtalım dedik. Adidas ailesine teşekkür ediyoruz. Bizim yanımızda oldular. 5 yıl daha sözleşmemizi yeniledik. İnşallah şampiyonluklarla dolu 5 yıl olur. Taraftarımızın mutlu olduğu bir 5 yıl olur. Taraftarsız bir sezon geçirdik. İnşallah bu sezon böyle olmayacak. Şimdi taraftarımıza ‘Şampiyon sensin’ diye sesleniyoruz. Formalar, taraftarımızın tadını çıkarabileceği formalar. Sponsorluklar çok önemli. Aile olduğunuz takdirde başarı geliyor. Futbolcularla, taraftarla beraber olmak, aile olmaktır. Sponsorlarla da aile olmak önemli. Adidas’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Beşiktaş taraftarının da formaları alıp, kulübe katkı vermesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın yetişkin formaları 359 TL, genç formaları 269 TL, çocuk forma şort ve çoraptan oluşan setler ise 349TL'lik fiyatları ile satışta olacak.

İşte Beşiktaş'ın yeni sezon formaları:

Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı - Resim : 1

Beşiktaş, yeni sezon formalarını tanıttı - Resim : 2

Kaynak: DHA

son dakika son dakika haber Beşiktaş Beşiktaş yeni sezon formaları beşiktaş yeni sezon forma fiyatları